Căutare Live

Chef Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre relația cu iubita sa. Cum a reușit să îl cucerească Doina Teodoru

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit informații despre relația pe care o are cu noua sa iubită, Doina Teodoru. Iată ce dezvăluiri a făcut despre planurile sale de viitor, dar și despre femeia care l-a cucerit în urmă cu mai bine de un an.

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit informații despre relația pe care o are cu noua sa iubită, Doina Teodoru

Antena 1

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că chef Cătălin Scărlătescu și-a găsit fericirea în brațele Doinei Todoru. Cei doi au ținut relația cât mai departe de luminile reflectoarelor o perioadă lungă de timp.

Pe data de 25 aprilie 2022, juratul de la Chefi la cuțite a apărut pe micile ecrane ale telespectatorilor însoțit de femeia care l-a cucerit în urmă cu mai bine de un an. Aceștia au atras atenția imediat atenția publicului.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Doina Teodoru, deghizată în Clotilde Armand, a făcut haz de necaz. “Regina gunoaielor"

La scurt timp de la aparția lor televizată, chef Cătălin Scărlătescu a oferit câteva detalii surprinzătoare despre planurile de viitor, dar și despre relația pe care o are cu superba actriță.

Chef Cătălin Scărlătescu, primul interviu despre noua sa iubită, Doina Teodoru

Juratul de la Chefi la cuțite trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noua sa iubită, însă preferă să țină toate aceste informații pentru el. În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, chef Cătălin Scărlătescu a vorbit puțin despre relația cu Doina Teodoru.

Întrebat dacă are de gând să se căsătorească, acesta a dezvăluit că încă nu a luat această variantă în calcul, dar nu este nici exclusă pentru că este destul de spontan ca persoană.

„O să găsesc eu, stai să vină. Îmi vin idei pe parcurs. (...) Încă nu, la chestiile astea nu poți să te gândești. Când vine momentul. Cel mai spontan”, a mărturisit el cu zâmbetul pe buze, conform sursei citate mai sus.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Doina Teodoru, în rolul Renatei, l-a luat la roast pe "soțul" ei, Micutzu. Reacția juratului

De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a mărturisit că cel mai important într-o relație este sinceritatea, urmată de respect. Acesta nu a scăpat nici de întrebările legate despre cuplul pe care îl formează cu Doina Teodoru.

Prin intermediul interviului, juratul de la Chefi la cuțite a spus că nu își mai amintește cum a fost cucerit de partenera sa, însă totul s-a întâmplat foarte repede: „Mă, nu i-a luat prea mult. M-a luat pe sus așa. S-a întâmplat, pur și simplu. Ne-am văzut, ne-am plăcut... Nu mai țin minte, a trecut ceva timp de atunci, a trecut vreun an și ceva.”

Ce diferență de vârstă există între chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Chef Cătălin Scărlătescu a fost întotdeauna discret în ceea ce privește relațiile pe care le avut, ceea ce se întâmplă și acum. Acesta încearcă să își trăiască poveste de iubire alături de noua sa iubire departe de luminile reflectoarelor.

Cei doi se înțeleg foarte bine, iar relația lor este una specială, semn că diferența de vârstă dintre ei nu reprezintă un impediment în cuplul lor. Un lucru pe care foare puțini îl știu este faptul că juratul de la Chefi la cuțite este mai mare decât partenera sa cu 17 ani, el având 49 de ani, iar ea 32 de ani.

Un lucru este evident, chef Cătălin Scărlătescu este mai fericit ca niciodată alături de fosta câștigătoarea iUmor.

Cum arată Allegra, fiica Donatellei Versace. Moștenitoarea imperiului lui Gianni se luptă cu anorexia și e foarte discre... Cât a crescut băiețelul Oanei Cârmaciu, actrița din Sacrificiul. De când a devenit mamă, ea a dispărut din lumina reflec...
Parteneri
Trucuri pentru a consuma mai multe fructe și legume. Cum poți să-ți diversifici dieta
Catine.ro
Ultimele știri
x