Ce a dezvăluit sora lui chef Cătălin Scărlătescu despre viața lui amoroasă. Carmen Istrate și-a "demascat" fratele

Carmen Istrate, sora lui chef Cătălin Scărlătescu, a făcut dezvăluiri importante despre viața amoroasă a fratelui ei.

Carmen Istrate, sora lui chef Cătălin Scărlătescu, a făcut dezvăluiri importante despre viața amoroasă a fratelui ei.

Antena 1

Chef Cătălin Scărlătesc de numără printre cei mai îndrăgiți și talentați bucătari de la noi din țară. Acesta impresionează de fiecare dată cu preparatele sale delicioase, dar și cu aparițiile spectaculoase din cadrul emisiunii "Chefi la cuțite".

Deși apare foarte des pe micile ecrane ale telespectatorilor, juratul show-ului culinar este foarte discret în ceea ce privește viața amoroasă și încearcă să o țină cât mai departe de ochii curioșilor. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a avut mai multe relații de-a lungul anilor, însă nu s-a căsătorit niciodată, motiv pentru care este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, mesaj emoționant după Finala de la Chefi la cuțite. Ce spune despre Narcisa Birjaru, câștigătoarea lui

Printre puținele lucruri pe care publicul le știe despre juratul de la "Chefi la cuțite" se numără și faptul că are o soră extrem de frumoasă, semn că și-a ținut și familia departe de luminile reflectoarelor. Carmen Istrate este o femeie superbă și are o relțaie extrem de specială cu fratele ei, motiv pentru care a decis să vorbească și despre viața amoroasă a acestuia.

Ce spune Carmen Istrate, sora lui chef Cătălin Scărlătescu, despre relațiile fratelui său

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Carmen Istrate a fost cea care și-a demascat fratele și a oferit informații importante despre viața lui amoroasă.

Superba soră a lui Cătălin Scărlătescu a dezvăluit faptul că relația cu fratele său este una extrem de specială: "Avem o relație..superb e puțin spus!"

Întrebată de Andrei Ștefănescu dacă consideră că este cea mai importantă femeie din viața lui Cătălin Scărlătescu, Carmen a mărturisit că discuția aceasta a scos la iveală de foarte multe ori controverse.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce mesaje au primit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la familie

"Discuția asta a trezit de multe ori controverse. Dacă mergem în vacanță, el e cu iubita și eu sunt singur, asta se întâmplă mai tot timpul. El îmi acordă mai multă atenție mie și ele tot timpul sunt geloase pe mine. Eu mă simt ciudat de multe ori și încerc să am discuții cu ele pentru a le explica. Pe calea aceasta le spun să stea liniștite și să îi câștige atenția mai mult decât o fac", a mărturisit Carmen Istrate, la Antena Stars.

De asemenea, sora juratului Chefi la cuțite a mai dezvăluit că îl sfătuișete mereu să facă un copil, pentru că i se va schimba viața. Întrebată despre cum l-ar vedea ca tată pe Cătălin Scărlătescu, Carmen a avut un răspuns direct: "Un copil ar avea foarte multe de învățat de la el. Este genul de tată care ar lăsa copilul să facă orice, dar care i-ar da o "fundație" necesară, care este cea mai importantă."

"Este de acord cu mine atunci când vine vorba despre un copil, dar cred că are nevoie și de o femeie destul de hotărâtă să facă chestia asta. (...) Sper să apară respectiva. Cu siguranță cred că trebuie să fie o fată tânără. Îi plac fetele mai tinerele.", a mai spus ea.

Ultimele știri