Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Cine este Felicia Sîrbu, concurenta iUmor pe care Bendeac a făcut-o să plângă. E celebră în Republica Moldova

Felicia Sîrbu a pășit optimistă pe scena iUmor, însă nu a prevăzut ce avea să se întâmple. Momentul ei a fost criticat dur de către Mihai Bendeac și, cum era de așteptat, observațiile acestuia nu i-au picat bine tinerei.

Felicia Sîrbu, prezentatoare din Republica Moldova, la iUmor

Jurnalista, care s-a înscris în competiție mânată de pasiunea sa pentru actorie, s-a retras cu lacrimi în ochi, iar juratul a ținut să-și ceară iertare pentru reacția avută.

”Mi-e jenă mie să mă uit în oglindă pentru felul în care am reacționat”, i-a transmis el.

Cine este Felicia Sîrbu

Felicia Sîrbu face actorie din clasa a 2-a, iar primul job în industrie l-a avut înainte de a împlini vârsta de 15 ani. Tânăra este o persoană foarte cunoscută și iubită în Republica Moldova. Ea nu este doar actriță și prezentatoare TV, ci și un designer vestimentar foarte apreciat.

Cine este Felicia Sîrbu, concurenta iUmor pe care Bendeac a făcut-o să plângă. E celebră în Republica Moldova

„Spre suprinderea tuturor eu am făcut actorie 8 ani. Am învățat într-un gimnaziu cu profil teatral și am avut ca materii actoria, istoria teatrului, ritmica și arta vorbirii. Mă simt o norocoasă pentru că cam tot ce mi-am pus în cap încet, încet mi se îndeplinește.”, a spus ea într-un interviu pentru ea.md.

Și în plan personal, Felicia se poate considera un om norocos. Deși acum este o femeie liberă, viața prezentatoarei de la Loteria Română este înseninată de prezența fiicei sale, rezultată din căsnicia cu Eugen Poplinskyi.

Moment viral cu Felicia Sîrbu

În urmă cu mai bine de 5 ani, pe vremea când prezenta jurnalul meteo, un clip amuzant cu bârbele Feliciei Sîrbu a devenit viral pe internet.

Clipul de mai jos arată cum repetă tânăra cu prompterul în față:

Recomandari