Antena Căutare

Cine este și cum arată bărbatul care l-a desfigurat pe Sorin Comșa. Motivul pentru care l-ar fi lăsat să câștige cei 5.000 de euro

O competiție neobișnuită care a fost organizată în România a stârnit reale controverse, după ce participanții au ieșit din sală mai rău decât după un meci de box! Sorin Comșa, în vârstă de 24 de ani, a fost desfigurat în urma loviturilor primite. Iată cine este bărbatul care l-a trimis direct la spital.

Cine este și cum arată bărbatul care l-a desfigurat pe Sorin Comșa. Cum arată Alexandru Gorczyca după competiție

Instagram/Captură Video

Este vorba despre concursul de dat palme organizat de RXF. Marele câștigător a fost Sorin Comșa (24 de ani), care după finală a plecat acasă cu premiul în valoare de 5.000 de euro. „Rivalul” său a fost Alexandru Gorczyca (25 de ani), care a dezvăluit recent că l-ar fi lăsat pe Comșa să câștige cecul, din milă, deoarece ajunsese într-o stare gravă.

Tânărul a ajuns și în atenția presei internaționale, după ce imaginile în care apărea desfigurat în urma competiției au ajuns virale pe internet. Nici oponentul său, Alexandru Gorczyca, nu a scăpat fără vânătăi și umflături, ambii ieșind destul de „șifonați” din concurs.

Citește și: Cum arată Sorin Comșa la patru zile de la concursul de dat palme, unde a fost desfigurat. La 24 de ani a căștigat 5.000 de euro

Cine este și cum arată Alexandru Gorczyca, bărbatul care l-a desfigurat pe Sorin Comșa la competiția de dat palme

Competiția propune în concept nou, cu meciuri între doi oponenți, în cadrul cărora aceștia își dau palme unul altuia până când unul dintre ei cedează și se retrage sau abandonează competiția deoarece nu mai poate continua din punct de vedere fizic.

La câteva zile de la finala evenimentului, Gorczyca a publicat în mediul online un scurt clip video, în care a explicat care a fost motivul pentru care a decis să se retragă și să îl lase pe Comșa să câștige cecul în valoare de 5.000 de euro.

„Așa arăt eu după competiția de slap (palme n.r), nu vreau să știu cum arată colegul. Am renunțat pentru că mi-era milă, nu că nu mai puteam. Am o umflătură, îmi va trece. Respectul meu pentru el, a dus bine, un bun încasator, lovește destul de tare. Sper să înțelegeți de ce am renunțat, nu vreau să am pe nimeni pe conștiință”, a spus Alexandru Gorczyca, care nu a fost atât de afectat în urma loviturilor, precum Sorin Comșa.

Citește și: O femeie a fost ucisă de câini în sectorul 6, zona Lacul Morii. Cum s-a întâmplat tragedia

Cum arată Sorin Comșa după ce a câștigat concursul de dat palme

Imaginile cu sportivul desfigurat de loviturile primite au devenit virale pe internet. Acesta apare cu fața extrem de umflată și cu răni vizibile. Când a fost întrebat despre reacția medicilor atunci când l-au văzut după concurs, Sorin a răspuns: „Ce să spună, frate, mama lucrează la spital… Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa!".

Imediat după concurs acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Tânărul în vârstă de 24 de ani s-a fotografiat la pat cu perfuzie pe braț, ținându-și premiul la piept. În ciuda condiției sale dificile în care a ajuns, acesta este totuși mândru de realizarea sa.

„N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin... Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da. Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația. Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme. Nu mă doare, mi-a deformat capul, da. Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a spus Sorin Comșa.

Delia le-a „răspuns” celor care se leagă de hainele sale prea largi. Pozele cu ea în bikini te lasă cu gura căscată la p... Cum arată Stana Izbașa la 53 de ani. A fost una dintre cele mai sexy cântărețe de muzică populară din Banat...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x