Cleopatra Stratan, fotografia din copilărie care i-a înduioșat pe fani. Cum arăta mica artistă

În urmă cu câteva zile, Cleopatra Stratan a postat o fotografie cu ea din copilărie, pe când era doar un bebeluș.

În urmă cu câteva zile, Cleopatra Stratan a postat o fotografie cu ea din copilărie, pe când era doar un bebeluș.

Hepta

Simpatica fotografie cu frumoasa artistă i-a înduioșat pe fani, care au adăugat comentarii laudative la adresa Cleopatrei. Celebra cântăreață din Moldova a apare îmbrăcată în alb în fotografie, este zâmbăreață și are părul prins într-un moț în vârful capului, fapt ce i-a amuzat pe fani.

Cum arăta Cleopatra Stratan în copilărie

Trăsăturile ei gingașe s-au păstrat o dată cu trecerea timpului, iar micuța Cleopatra s-a transformat într-o mare artistă. Cleo, fiica lui Pavel Stratan, și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de când era doar o copilă și și-a făcut o carieră din asta, după ce a devenit faimoasă cu piesa “Ghiță”.

În comentarii, fanii s-au întrecut în aprecieri, iar una dintre fane i-a scris chiar și o poezie legată de copilărie.

“Fă-te omule copil,
Pe o zi, sau poate două,
Joacă-te și în nisip,
Mergi desculți și chiar de plouă...
Fă-te omule copil,
Cu gîndul, pe o zi măcar,
Să nu-ți pară tot dificil,
Să nu-ți pară tot în zadar...
Fă-te omule copil,
Pe o oră, sau un minut,
Mai visează un pic tiptil,
Nu ai nimic de pierdut...
Fă-te omule copil,
Pe o secundă, doar încearcă,
Nu te rușina de nimic,
Trăiește, iubește, iartă...
Fă-te omule copil,
Si o viață înainte
Câteodată e util
Să mai fii copil...în minte...❤️❤️🙌❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍”

Povestea de dragoste dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Frumoșii cântăreți formează unul dintre cele mai tinere cupluri din showbiz-ul românesc și, deși sunt încă foarte tineri, ei sunt deciși în ceea ce privește viitorul lor împreună.

Cei doi se cunosc de mulți ani și înainte de a deveni iubiți, au fost prieteni buni, colaborând împreună pe plan muzical.

Citește și: Edward Sanda și Cleopatra Stratan, planuri mari de nuntă. Când au de gând să se căsătorească

Povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda are rădăcini adânci, de vreme ce ei se cunosc de mulți ani și sunt prieteni buni încă de dinainte să fie împreună.

Cei doi s-au cunoscut la Caracal, în urmă cu șase ani, când Edward a cântat în deschiderea concertului Cleopatrei. În 2018, patru ani mai târziu, frumoasa Cleo și Edward s-au reîntâlnit la studio întâmplător, când ea înregistra o nouă piesă, “Te las cu inima”.

După ce s-au întâlnit la studio, cei doi s-au împrietenit și au început să se vadă mai des, făcând multe drumuri Chișinău-București. Iubirea lor a început cum nu se putea mai bine, ei doi devenind cei mai buni prieteni și punând baze solide relației pe care aveau să o construiască.

Cleopatra a declarat în emisiunea CulTour de pe Happy Channel că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în 2020, în toată nebunia cu pandemia, este relația cu Edward. Deși sunt împreună de aproape 1 an, sunt extrem de îndrăgostiți și siguri pe relația lor.

Atunci când Cleopatra a împlinit 18 ani, Edward a îndrăznit să facă pasul cel mare și a cerut-o de soție. Frumoasa brunetă a acceptat fericită, singura condiție fiind să își termine studiile în Moldova și apoi să se mute în București cu Edward, atunci când intră la facultate.

Părinții celor doi, deși sceptici la început, apoi au acceptat schimbare și au realizat că e vorba de iubire adevărată. Vara aceasta, se pare că Edward și Cleopatra vor face pregătirile de nuntă.

Citește și: Cleopatra Stratan s-a pozat cu o coafură îndrăzneață, dar fanii au observat un detaliu surprinzător. Ce se vede prin bluza albă

Tinerii artiști sunt serioși cu privire la marele eveniment și își doresc ca în vara aceasta să se mute împreună pentru a nu-i mai despărți distanța.

Fiindcă relația lor este deja testată și este mai puternică decât a fost vreodată, ei au ales să se mute împreună, ca mai apoi să își organizeze nunta. Iată ce declară el pe acest subiect:

„Vom avea o vară plină, pentru că ne vom muta împreună, ne vom ocupa de carierele și proiectele noastre și ne vom căsători. După vară ne dorim foarte tare să mergem într-o vacanță lungă”, spune el.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri