Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Ce le-a răspuns artista fanilor când au întrebat-o ce e iubirea

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună de câteva zile, iar artista este extrem de fericită cu alegerea pe care a făcut-o.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună de câteva zile, iar artista este extrem de fericită cu alegerea pe care a făcut-o.

Instagram

După terminarea examenului de Bacalureat, Cleopatra Stratan s-a mutat la București cu logodnicul ei, Edward Sanda, urmând ca cei doi artiști să își plănuiască nunta.

Deși s-au logodit în urmă cu câteva luni, atunci când Cleopatra a împlinit 18 ani, cei doi sunt mai hotărâți ca oricând. Frumoasa brunetă din Republica Moldova este nerăbdătoare să își onoreze proiectele muzicale, dar și să înceapă facultatea în capitală.

Cleopatra Stratan a lansat o un videoclip “Ceasu’ bate iar”

Artista a lansat de curând un nou videoclip pentru piesa “Ceasu’ bate iar” și a venit la Neatza cu Răzvan și Dani pentru a povesti mai multe. Artista a spus că multe dintre ideile pentru acest videoclip sunt ale ei și e mândra de colaborarea ei de la filmări.

Citește și: Cleopatra Stratan, fotografia din copilărie care i-a înduioșat pe fani. Cum arăta mica artistă

Deși a avut puțin timp la dispoziție pentru gândirea videoclipului, acesta reflect multe dintre pasiunile ei, dar și personalitatea Cleopatrei.

Pe contul său de Instagram, Cleo a făcut mai multe story-uri cu întrebări și răspunsuri de la fani. Artista a fost întrebată și despre relația cu Edward și a povestit că s-au mutat împreună și în scurt timp va posta mai multe fotografii din noua lor locuință.

Întrebată fiind de fani ce înseamnă iubirea pentru ea, Cleopatra a răspuns pe Insta Story că iubirea e acel lucru pe care nu îl poți uita și odată ce ai trăit acea experiență, ești cu totul un alt om.

Pe lângă decorarea noii locuințe, Cleopatra și Edward doresc să planifice și cel mai important eveniment din viața lor tot anul acesta. Cei doi vor plănui nunta.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda locuiesc acum împreună

Acum câțiva ani mergea cu geamantanul după ea, căutndu-l pe Ghiță, iată că acum iubirea a venit ceva mai târziu și și-a găsit căldura și dragostea în brațele artistului Edward Sanda.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au șocat o țară întreagă, după ce au făcut marele anunț. Artistul a cerut-o de soție pe Cleopatra, chiar la petrecerea de majorat a fiicei lui Pavel Stratan. Deși, la momentul respectiv, relația celor doi era una în fază încipientă, dragostea i-a făcut să-și dorească să-și unească destinele.

Citește și: Edward Sanda și Cleopatra Stratan, planuri mari de nuntă. Când au de gând să se căsătorească

Întrebat dacă a avut emoții, atunci când a cerut-o de soție pe Cleopatra, mai ales fiindcă prezent la eveniment era și tatăl artistei, Edward a explicat că nu s-a pus problema de așa ceva, iar Pavel Stratan a știut despre planurile de nuntă ale ginerelui său de mult timp.

„El se aștepta la acest pas din partea mea, ba mai mult de atât, a simțit că se va întâmpla. Ne-a felicitat, ne-a luat în brațe pe amândoi, au curs și câteva lacrimi de bucurie și totul a fost extrem de unic și special!”, a declarat artistul pentru click.ro.

„Vom avea o vară plină, pentru că ne vom muta împreună, ne vom ocupa de carierele și proiectele noastre și ne vom căsători. După vară ne dorim foarte tare să mergem într-o vacanță lungă”, a mai spus Edward Sanda în urmă cu puțin timp.

Ultimele știri