Căutare Live

Confidentul lui Răzvan Ciobanu, noi detalii înfiorătoare! „Mirosea foarte urât, a…”

Confidentul lui Răzvan Ciobanu a oferit noi detalii înfiorătoare despre ziua în care creatorul de modă a murit. Prietenul cel mai bun al designerului a spus adevărul despre ce a găsit în apartamentul acestuia.

Confidentul lui Răzvan Ciobanu a oferit noi detalii înfiorătoare despre ziua în care creatorul de modă a murit. Prietenul cel mai bun al designerului a spus adevărul despre ce a găsit în apartamentul acestuia.

„Primul sentiment pe care l-am avut a fost să merg, să dau de părinții lui, de familia lui, deoarece cu o noapte în urmă mă întâlnisem cu el și trebuia să meargă cu noi în mașină spre București. Și așa am simțit, să merg acolo, în ideea de a da de familie, de cineva, știind că el tot timpul mai stătea cu cineva în casă”, a spus Sorin Oprea, prieten al lui Răzvan Ciobanu.

„Tot timpul era un bărbat la el în casă. Era un străin la ușă, voia să intre înăuntru. Am vorbit cu el, i-am explicat că un prieten de-al meu tocmai ce a murit, dacă a văzut pe cineva pe aici, familie, ceva, prieteni… Mi-a spus că nu și că îi pare rău. Am intrat înăuntru, apoi am urcat pe scări, am intrat la el pe hol, pe casa scării și undeva, în spatele unui tablou, masă, nu știu ce era aia… Era pisica. Ușa era crăpată undeva la un cinci centimetri”, a mai povestit el.

Sorin Oprea a precizat că atunci nu a intrat în apartamentul lui Răzvan Ciobanu, deorece mirosea foarte urât.

„Eu nu am intrat în apartamentul lui Răzvan, deoarece mirosea extraordinary de urât. Am plecat spre casă, am sunat-o pe mama lui și mi-a zis că în două-trei ore ajunge în București și cum ajunge mă sună și dacă pot să o ajut sp îi aleagă hainele lui Răzvan, să aibă cu ce să îl îmbrace la Constanța, să îl aducă în București. După două, treo ore, am mers acolo… Am găsit locuința devastată, exact cum a zis și doamna avocat. Toate hainele erau aruncate pe jos, adică nu toate, câteva din ele…”, a mai povestit Sorin Oprea.

Prietenul lui Răzvan Ciobanu a ținut să precizeze că designerul avea perioade și perioade – uneori era foarte ordonat, alteori nu îi păsa de nimic.

„Răzvan avea perioade. Avea perioade când era ordonat, avea perioade când nu-I păsa de nimic și tot ce era în jurul lui nu conta și na… Erau căzute haine pe jos, era mizerie, rahat de pisică. Asta și mirosea în halul ăsta. Era ca și cum e un apartament nelocuit de ceva vreme”, a precizat prietenul lui Răzvan Ciobanu.

Informație înfiorătoare despre Răzvan Ciobanu: „A pus mâna la nas și a început să sufle. Mi-am dat seama imediat”... Părinții lui Răzvan Ciobanu, primele declarații după moartea fiului lor: ”Dumnezeu să-i ierte şi pe cei care îţi terfele...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri