Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Cornel Galeș, certat aspru de fanii regretatei Ileana Ciuculete, după înmormântare: „A murit exploatată de tine ca o sclavă! O analiză n-ai putut să-i faci?”

Deși a fost la un pas de a-și lua viața după ce soția lui, regretata artistă Ileana Ciuculete, a trecut în neființă, nu puțini fani de-ai acesteia s-au arătat revoltați față de Cornel Galeș.

Deși a fost la un pas de a-și lua viața după ce soția lui, regretata artistă Ileana Ciuculete, a trecut în neființă, nu puțini fani de-ai acesteia s-au arătat revoltați față de Cornel Galeș.

„A murit exploatată de tine ca o sclavă! O analiză n-ai putut să-i faci?”, i-au scris aceștia pe profilul personal de Facebook.

Vestea că Ileana Ciuculete a murit a întristat şi şocat o ţară întreagă! Artista s-a stins pe patul de spital, în braţele celui care i-a fost zeci de ani alături.

Potrivit declarațiilor unei apropiate, Cornel Galeș i-a stat alături Ilenei și în ultimele clipe de viață.

”S-a trezit din comă. A deschis ochii și l-a strâns de mână pe Cornel. Apoi, înainte de a-și da ultima suflare, i-a spus: ia-mă în brațe, eu o să plec. Au fost ultimele ei cuvinte”, a mărturisit nașa de cununie a artistei, Doina Belu.

Credit foto: Libertatea

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro