Antena Căutare

Talentul s-a moștenit! Cornelia Catanga, mătușa și omul din spatele fenomenului Nicole Cherry

Abia are 15 ani şi îi auzim vocea la radio non-stop. E o stea apărută din senin.Nicole Cherry a reuşit să spargă topurile muzicale, însă puţini ştiu cât de optimistă şi muncitoare este puştoaica

Abia are 15 ani şi îi auzim vocea la radio non-stop. E o stea apărută din senin. Nicole Cherry a reuşit să spargă topurile muzicale, însă puţini ştiu cât de optimistă şi muncitoare este puştoaica.

"Când a participat la acel concurs muzical şi nu a câştigat, mi-am dat seama că un copil aşa de talentat trebuie să ajungă departe. Am luat-o de mână şi am prezentat-o domnului Titus Munteanu. El a recunoscut că este o voce minunată şi aşa a început totul", mărturisește cântăreața de muzică lăutărească.

Deşi Catanga este mătuşa ei și cea care a ajutat-o să se lanseze, tatăl ei i-a interzis să îşi asocieze numele cu cel al Corneliei. Aurel Pădureanu, soţul Corneliei, suferă enorm că nepoata lui nu povesteşte despre legătura de sânge dintre ei, în ciuda faptului că a ajutat-o enorm.

Nicole Cherry este în lumina reflectoarelor de ceva timp, însă niciodată nu a povestit care a fost drumul ei străbătut până aici! Poate ca acum va recunoaste in mod public relatia de rudenie pe care o are cu doamna muzicii lautaresti, Cornelia Catanga!

SURPRIZĂ! "Burlăcița" Andreea Mantea, vedeta unei alte emisiuni de divertisment!... E clar! SEXY motivul pentru care Brazilia a pierdut meciul cu Germania. Anda, ai ceva de declarat?...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Parteneri
Tartă cu zmeură și cremă de mascarpone. Prăjitură gustoasă, aromată și colorată
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x