Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Cristina Ich mai are puțin și naște, dar este de nerecunoscut: fără extensii, gene false și machiaj, pare altă persoană

 A început numărătoarea inversă pentru Cristina Ich! Iubita lui Piţurcă Jr. numără zilele până când o să devină mămică. Vedeta a ieșit la cumpărături în șlapi, deși afară ploua și în pantaloni de pijama, iar fanii n-au recunoscut-o: "Te-ai transformat complet!" 

A început numărătoarea inversă pentru Cristina Ich! Iubita lui Piţurcă Jr. numără zilele până când o să devină mămică. Vedeta a ieșit la cumpărături în șlapi, deși afară ploua și în pantaloni de pijama, iar fanii n-au recunoscut-o: "Te-ai transformat complet!"

În timp ce paznicul îi aranja meticulos sacoşele în portbagaj, Cristina a scos o bancnotă, pe care i-a înmânat-o la final, în semn de recunoştinţă, apoi a plecat spre casă, pentru a degusta bunătăţile.Suntem siguri că şi dacă are pofte, frumoasa şatenă are griă ce şi cât mănâncă, cu atât mai mult cu cât mai are foarte puţin până va aduce pe lume un băieţel.

Costă bani să fii frumoasă, costă timp să te întreţii, dar Cristina Ich ne-a arătat de-a lungul timpului că tot naturaleţea câştigă întotdeauna. Considerată una dintre cele mai frumoase şi mai rafinate prezenţe din showbizul românesc, se pare că de această dată, Cristina ne-a surprins.

“De două zile am febră, migrenă (am de două ori pe an şi este groaznic). Sper să-mi revin. Cel mai crunt este că nu pot să iau medicamente. Mulţumesc pentru grija voastră", a fost mesajul Cristinei Ich pe Instagram.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro