Cristina Ștefania, imagine înduioșătoare din copilărie. Cum arăta iubita lui Speak când era mică

Iubita lui Speak a publicat o imagine înduioșătoare din copilărie, iar fanii au fost de-a dreptul încântați să o vadă pe micuța Ștefania.

Cristina Ștefania a publicat o imagine din copilărie

Antena 1 & Instagram

Cristina Ștefania are 24 de ani și își amintește cu drag de copilărie. Recent, iubita lui Speak a publicat pe rețelele sociale o serie de imagini de când era mică. Fanii au fost încântați să o vadă pe mica Ștefania și i-au asemuit trăsăturile cu cele ale mamei sale.

„Eu sunt în poză” a ținut să precizeze Ștefania, însă fanii nu ar fi avut nevoie de precizări, pentur că i-au recunoscut imediat trăsăturile.

Cum arăta Ștefania în copilărie

„Leșin de drag”, „Semeni un pic cu un băiețel, dar tot frumos”, „Superbă”, „Ce frumoasă”, „M-am topit”, „Ce drăguță erai”, „Ștefi în miniatură”, „Atât de frumoasă”, „Ce ult semeni cu mama ta”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au scris în dreptul imaginilor postate de artistă pe contul său de Instagram.

Ștefania este o dansatoare de excepție, iar iubitul ei a descoperit că are și voce, așa că artista s-a lansat și în industria muzicală. Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, fiind împreună de 4 ani.

Cei doi au decis să accepte provocarea de a participa în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”. Împreună au trecut cu bine peste zeci de misiuni dificile prin Filipine și Taiwan.

Citește și: Iubita lui Speak are o nouă piesă. Cum apare Ștefania în fotografia care anunță lansarea: „Sunt super emoționată”

Ștefania și Speak au participat la Asia Express

Chiar dacă Ștefania și Speak nu au câștigat trofeul, „drumul comorilor” de la Asia Express i-a unit și mai mult și i-a făcut să se cunoască unul pe altul în cele mai grele condiții. Cu siguranță, unul dintre cele mai emoționante momente din cadrul emisiunii a fost momentul în care Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania.

Citește și: Speak, mesaj neașteptat pentru fani! Ce au descoperit toți despre Ștefania: „Ai avut momente în care să te gândești?”

„Doamne câte emoții! Am resimțit toate emoțiile finalei, am resimțit tristețea și bucuria ultimelor clipe din Asia Express România. Chiar dacă nu am câștigat trofeul, am câștigat cea mai de preț comoară, pe noi 2. Mulțumim vouă, celor ce ați trăit emoțiile noastre din față televizoarelor, celor ce ne-au trimis sute de mesaje de susținere, încurajare și iubire, cea mai minunată comunitate. „Sunt leșinată de emoții”.

Cum și-au început relația Speak și Ștefania

Într-un inteviu pentru VIVA! Ștefania a mărturisit că era dansatoare când l-a cunoscut pe Speak, iar relația lor de cuplu a fost construită pe baza unei relații de prietenie.

„Ne-am cunoscut înainte de filmările clipului „Libelula”, am început prin a fi dansatoare, apoi relația noastră s-a sudat stând foarte mult împreună. Am realizat că, fiind atât de diferiți ne făcea atât de compatibili. A fost chimie la prima vedere, nu dragoste, relația noastră a început foarte diferit față de cum eram amândoi obișnuiți. Ne-am văzut mai întâi defectele, ca prieteni, apoi atuurile, devenind un cuplu. Așa cum am zis de nenumărate ori principalul nostru atu este că, în primul rând, suntem cei mai buni prieteni”, a declarat Ștefania.

Ultimele știri