Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cu ce afecțiune se lupta prietena Roxanei Vancea! Motivul pentru care și-ar fi pus capăt zilelor!

Vestea ca tânăra cunoscută ca fiind "iubita" Roxanei Vancea s-ar fi sinucis a șocat pe toată lumea. Apropiați ai ei au postat pe conturile lor de socializare motivele pentru care Elena Popa ar fi recurs la gestul necugetat.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai tinerei a dezvăluit pe rețelele de socializare motivul pentru care femeia ar fi recurs la gestul necugetat.

Șoc în showbiz! S-ar fi sinucis! Roxana Vancea, în doliu!

"Iubita" Roxanei Vancea se confrunta cu depresia

Elena se confrunta cu depresia de mai bine de cinci ani și se lupta să scape de ea, se pare ca tânara nu a reusit, boala fiind mai puternică. Apropiații au încercat să o ajute până în ultima clipă. Din păcate, eforturile lor au fost în zadar.

”Stiu ce era in sufletul tau pana in ultima clipa, un motiv in plus pentru lacrimile mele care curg necontenit. Iti multumesc pentru ca mi-ai incredintat sufletul spre vindecare acum 4-5 ani, si odata cu asta toate intimitatile tale! Si cat am lucrat impreuna ca sa fie bine, si cat ai luptat cu tine pupa-ti-as sufletul frumos, Doamne cat ai luptat! EU STIU !!!!”, a scris prietenul brunetei.

Din ce a ajuns să-și câștige existența Roxana Vancea! Și-a transformat trupul într-o sursă de venit!

Motivul pentru care tânăra s-a sinucis

Dezamăgit că nu a putut să o salveze, cel mai bun prieten al Elenei a ținut să precizeze că-și va dedica toată viața acestei ”bolii a secolului”, și anume depresiei.

Surse: Margherita din Clejani ar fi a consumat patru substanțe ilegale în momentul accidentului! | Video

”Si cum i-am promis lui tata dupa ce s-a dus, iti promit si tie - imi voi dedica toata viata(o fac de 4 ani deja) luptei impotriva DEPRESIEI - "boala secolului", boala care NU trebuie tratata prin medicamente de sinteza ci prin ASCULTARE si IUBIRE, deoarece depresia este INCAPACITATEA de a primi IUBIRE! Si viata fara iubire nu este viata! Stiu asta....TE SIMT si TE INTELEG Ellenuska mia frumoasa!”, a mai scris el pe pagina sa de socializare.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Recomandari