Șoc în showbiz! S-ar fi sinucis! Roxana Vancea, în doliu!

Prietena bună a Roxanei Vancea a murit. Apropiații susțin că tânăra s-ar fi sinucis.

Prietena Roxanei Vancea a murit. Potrivit postărilor apărute pe rețelele de socializare, Elena Popa ar fi decis să-și pună capăt zilelor. Una dintre cele mai bune prietene ale brunetei este șocată de moartea sa și nu îi vine să creadă ceea ce s-a întâmplat. Din mesajul postat de tânără, se pare că Elena s-ar fi confruntat și cu alte probleme, scrie spynews.ro

Din ce a ajuns să-și câștige existența Roxana Vancea! Și-a transformat trupul într-o sursă de venit!

A murit prietena Roxanei Vancea

”Inca nu imi vine sa cred, parca nu imi ajungea cat am plans in ultimele saptamani si cat sufar 😭😭😭😓🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤Drum lin printre ingeri , ingerule Princess. 👸🏻Champ 🏆🥇🎖🖤😓
R.I.P Elena Popa”
, a scris prietena Elenei.

Ultimul mesaj postat de prietena Roxanei Vancea

Cu atât mai șocant este ultimul mesaj postat de Elena. Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 19:00, bruneta a scris că se afișează așa cum vrea ea pe rețelele de socializare, semn că anumite persoane ar fi tras-o la răspundere. Momentan, nu se cunosc mai multe detalii despre decesul Elenei Popa.

Câți bani a dat Culiță Sterp pentru noul bolid de lux! A cheltuit o avere pe "apartamentul" pe patru roți!

”Afisezi ce doresti pe fb sau insta, dar vorbeste putin ca faci praf cand nu stii de la ce adresa chemi taxiul dimineata! No hate!It all about love!;)”, a scris ea.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri