Cu cine a petrecut Andreea Bălan noaptea dintre ani. Frumoasa blondă a strălucit de fericire

În noaptea dintre ani, frumoasa Andreea Bălan, jurata emisunii Te cunosc de undeva!, a petrecut alături de fetițele sale, dar și de alți invitați speciali.

Cu cine a petrecut Andreea Bălan noaptea dintre ani. Frumoasa blondă a strălucit de fericire

instagram

Pe lângă pozele alături de fetițele ei, Clara și Ela, Andreea a petrecut revelionul cu colega ei de trupă, Andreea Antonescu și o altă prietenă apropiată de-a lor. Andreea Bălan a purtat o rochie scurtă, argintie, în care a strălucit de veselie. Alături de ea, Andreea Antonescu a purtat o rochie roșie cu un decolteu adânc care i-a pus bustul voluptos în valoare.

De Crăciun, frumoasa artistă și micuțele ei au petrecut alături de nașii Clarei, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, dar și fiica acestora. Cei șase membrii au făcut o fotografie memorabilă lângă bradul de Crăciun, fiind zâmbăreți și veseli.

Trupa Andre

Trupa Andre s-a înființat în 1998, iar primul album a fost lansat în 1999 și s-a numit “La întâlnire”. Frumoasele cântărețe au câștigat atunci trofeul festivalului de la Mamaia cu piesa „Liberă la mare”. Succesul lor a fost unul răsunător, câștigând simpatia a milioane fani.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, fiind formația românească cu cele mai mari vânzări la acea vreme. Formația se reunește pe 2 iulie 2019, după decesul tatălui Andreei Antonescu, ultima sa dorință fiind aceasta.

Cele două frumoase cântărețe au avut o influență foarte mare asupra tinerelor, lansând moda platformelor, denumite generic "șenile", a codițelor, a fustelor mini și a sânilor evidențiați cu sutiene push-up.

Relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu

La 36 de ani, Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Frumoasa cântăreață este un artist în adevăratul sens al cuvântului, iar concertele sale aduc publicului un strop de magie, dar și melodiii cu versuri complexe, în care mulți se regăsesc.

Relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu a fost mereu una roz, în special după destrămarea trupei. Deși s-a scris mult despre cearta dintre cele două foste membre ale trupei Andre, acesta este un subiect care încă îi interesează pe oameni, iar artistele au adus din nou lămuriri în ceea ce privește relația dintre ele în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Andreea Antonescu a fost cea care a spus că vârsta a fost de vină pentru ceea ce s-a întâmplat atunci între ele și că situația nu a fost manageriată corect: "Au fost momente care au existat din cauza stresului, din cauza numărului mare de concerte. Cu bune și cu rele, Andreea a făcut parte din familia mea și trebuia să rămână în familia mea, ăsta a fost și motivul pentru care am ales-o pe Andreea să îi fie nașă Siennei."

Andreea Bălan a declarat și ea că Andreea Antonescu a fost persoana care i-a fost mereu alături în cele mai grele perioade din viața sa:

"Acum suntem bine, suntem prietene. Atunci când ne-a fost greu, întotdeauna am fost alături una de cealaltă. Ea, în special, când mie mi-a fost rău, și am fost în spital și când am trecut prin perioade amoroase mai triste, ea a fost alături de mine cu toate sfaturile și tot sufletul. Când eram bine poate nu vorbeam, dar atunci când ne-a fost rău, chiar dacă nu vorbiserăm poate de trei luni, cinci luni, șase luni, a fost la telefon, sunt alături de tine, cu ce pot să te ajut, e foarte important."

Ultimele știri