Căutare Live

Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu, în Cappadocia. Cum arată inelul de logodnă și ce rochie a purtat tânăra

Culiță Sterp și-a cerut iubita de soție în Cappadocia, în timp ce filmau un videoclip pentru una dintre piesele cântărețului. Iată cât de superb este inelul de logodnă, dar și ce rochie senzațională a purtat Daniela Iliescu.

Culiță Sterp și-a cerut iubita de soție în Cappadocia, în timp ce filmau un videoclip pentru una dintre piesele cântărețului. Iată cât de superb este inelul de logodnă, dar și ce rochie senzațională a purtat Daniela Iliescu.

Instagram

Culiță Sterp s-a decis să facă marele pas în Cappadocia. Artistul și-a cerut iubita în casătorie într-un mod de-a dreptul inedit. Se pare că Daniela Iliescu nu se aștepta nicio secundă la faptul că partenerul său îi va da inelul de logodnă.

În timp ce filmau videoclipul unei melodii, cântărețul și-a luat prin surprindere iubita cu gestul său total neașteptat. Aceasta s-a pus în genunchi și i-a adresat cea mai importantă întrebare, iar răspunsul tinerei a fost un DA hotărât.

Cum a anunțat Culiță Sterp că a cerut-o de soție pe Daniela Iliescu

În urmă cu puțin timp, Culiță Sterp a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine din momentul în care și-a cerut iubita de soție. Daniela Iliescu a îmbrăcat o rochie albă de mireasă pentru filmări, care s-a potrivit de minune cu planul măreț al cântărețului.

Citește și: Imaginile emoționante pe care Culiță Sterp le-a postat alături de fiul lui și de mama acestuia. Cât de frumos a crescut Milan

„A spus DA, frumoasa mea! 🤍 O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată „Nu pot iubi alte femei”. Pfff, ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne 🙏 În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec și prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea! 🤍”, a transmis Culiță Sterp, vizibil emoționat.

Postarea artistului a strâns mai bine de 46 mii de like-uri, dar și o mulțime de urări.

„Te iubesc din tot sufletul meu și îți mulțumesc pentru momentele alea perfecte. Ai spus tu de la început ca o sa ma surprinzi cu cererea, dar acum chiar nu mai am cuvinte”, i-a transmis Daniela Iliescu, mama copilului lui Culiță Sterp.

Daniela Iliescu, mesaj emoționant după ce Culiță Sterp a cerut-o de soție

Partenera cântărețului a ținut neapărat să le transmită tuturor că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Aceasta și-a anunțat prietenii din mediul virtual că a fost cerută în căsătorie de Culiță Sterp prin intermediul unor imagini și a unui mesaj de-a dreptul emoționant.

Citește și: Culiță Sterp, imaginea adorabilă cu fiul lui într-un costum popular românesc. Ce mesaj a transmis artistul de ziua mamei sale

„Am spus DA cu sufletul, înainte să realizez ce avea să ne pregătească destinul 🤍

Nu am crezut niciodată în iubirea din povesti, dar am știut mereu ca voi găsi omul căruia îi voi putea oferi toată iubirea mea și care la rândul lui mă vă iubi așa cum merit.

Și te-am găsit, sau mai bine zis regăsit pe tine și am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă. De fapt m-a adus la tine. Și de aici, povestea continuă atât de frumos, că nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, pentru minunea din viața noastră, pentru toate provocările, încurajările, felul în care te dedici familiei noastre și pentru toate acele dovezi de iubire pe care le știm doar noi, pentru că alea sunt cele mai frumoase.

Te iubesc, frumosul meu! 🤍”, a transmis tânăra, vizibil emoționată și fericită.

Nicole Cherry și-a schimbat numele, la scurt timp după cununie. Cum o cheamă acum și ce se întâmplă cu numele ei de scen... Ce mic detaliu a distrus căsnicia lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu pe când cei doi aveau 21, respectiv 19 ani...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x