Cum arată acum fiica cea mică a lui Jorge. Karina a devenit o domnișoară superbă

Jorge se poate mândri cu cele două fiice. Atât Karina, cât și Ilinca au sunt extrem de frumoase.

Jorge se mândrește cu două fiice superbe

Instagram

Jorge a publicat recent pe rețelele sociale o imagine în care apare alături de Karina, fiica sa dintr-o căsnicie anterioară și o altă imagine în care apare Ilinca, fiica actualei sale soții.

Karina, care împlinește în noiembrie 2021 vârsta de 13 ani este apropiată de ambii părinți, chiar dacă aceștia sunt divorțați. Tânăra își împarte timpul între familia mamei sale, care a dat naștere de curând unor gemeni și a tatălui său.

Jorge este tatăl a trei copii, incluzând-o pe Ilinca, fiica din prima căsnicie a soției sale. Cu Ramona, artistul are un băiețel, David, în vreme ce Karina este fiica rezultată din mariajul cu Alina Crăciun, actuală Laufer.

A fost o perioadă în care Karina a locuit cu mama sa, Alina Laufer și soțul acesteia Ilan Laufer în Miami și îl vedea mai rar pe tatăl său, dar de când familia Laufer a revenit în România întâlnirile între Karina și Jorge au devenit mai dese, spre bucuria amândurora.

Citește și: Cum arată gemenii Alinei și ai lui Ilan Laufer, la 5 luni după ce au fost născuți prematur: „Suntem bine”

Ce spune Jorge despre cei trei copii ai săi

”Trei este un număr magic, chiar dacă doar doi sunt ai mei, de sânge, o iubesc la fel de mult și pe Ilinca, stăm împreună și ne bucurăm de viață în fiecare zi”, declara acum ceva timp Jorge pentru Libertatea.

Citește și: Jorge, fotografiat alături de familie în vacanță. Cât de bine arată în costume de baie soția artistului și fiica lor cea mare

Jorge mărturisea, de asemenea, că fiica cea mare este singura preocupată să-i calce pe urme.

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Horoscop 26 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Horoscop 26 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Mai multe articole

”Cea mare vrea să facă ceva muzică, împreună cu mine. Vom vedea. Cea mijlocie e timidă, dar are super ureche muzicală”, adăuga el pentru sursa citată.

Despre micuțul său, Jorge a dezvăluit în mediul online că preferă păpușile în detrimentul mașinuțelor.

Citește și: Jorge, imagine rară cu băiatul său. Cum arată David

Jorge și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

În ceea ce privește mariajul său, Jorge, în vârstă de 39 de ani este căsătorit de 7 ani cu Ramona, care este cu 10 ani mai mare.

La 49 de ani, soția lui Jorge este într-o formă fizică de invidiat.

„Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, a declarat Jorge, conform click.ro.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri