Cum arată acum Peta Gia Wilson, actrița care a jucat-o pe Nikita. Ce s-a întâmplat cu ea

Mulți își aduc aminte de Peta Gia Wilson, ce a făcut furori în serialul La Femme Nikita, însă puțini știu cum arată la 50 de ani.

Peta Gia Wilson a devenit cunoscută la nivel mondial cu ajutorul rolului din La Femme Nikita

Profimedia

Peta Gia Wilson și-a făcut un renume la nivel mondial cu ajutorul serialului La Femme Nikita, în care a interpretat rolul agentului special Nikita, ce a ajuns să fie recrutată în lumea violentă după ce a fost fals acuzată de uciderea unui polițist.

La Femme Nikita (transmisă în unele țări drept Nikita) a fost una dintre cele mai vizionate serii de acțiune de pe canalele pe care a fost difuzată, inclusiv SUA și Canada, însă puțini știu cum arată actrița Peta Gia Wilson azi.

Cum arată și ce face Peta Gia Wilson la 50 de ani

Peta Gia Wilson s-a născut în Australia în anul 1970 în Sydney, Australia. Inițial, ea a avut o carieră în modelling, în Australia și Europa, înainte să se mute în Los Angeles și să pună bazele unei cariere la Hollywood.

Vezi cum arată Peta Gia Wilson, din serialul Nikita, la 50 de ani, în GALERIA FOTO

După 5 ani de cursuri de actorie, Wilson a apărut în mai multe filme independente, precum Naked Jane și Loser.

Citește și: Lucy Lawless a marcat o întreagă generație cu rolul din ''Xena, Prințesa războinică''. Cum arată vedeta acum

În 1996, ea a mers la audiții pentru serialul La Femme Nikita, realizat după filmul cu același nume regizat de Luc Besson și lansat în anul 1990.

Serialul a fost difuzat timp de 5 ani și are 96 de episoade în total. Pentru rolul său, Wilson a fost nominalizată la Premiile Gemini.

Printre alte roluri notabile din cariera ei se numără serialul Joe and Max (din anul 2002), vampirul Mina din filmul The League of Extraordinary Gentlemen, lansat în anul 2003, un rol în blockbuster-ul Superman Returns și apariții în seriale precum CSI: Miami și The Finder.

În anul 2012, Wilson și-a extins cariera și în alte industrii, în momentul în care și-a lansat linia de lenjerie intimă Wylie Wilson.

Citelte și: Ce face și cum arată acum actrița Tia Carrere, Vânătoarea de comori. Ce s-a întâmplat cu ea

Pe plan personal, Peta Gia Wilson, actrița principală din La Femme Nikita, are un băiat, pe nume Marlowe, alături de fostul iubit, regizorul Damian Harris.

Ultimele știri