Cum arată Ami Teiceanu, femeia care i-a dăruit lui Liviu Vârciu prima fiica. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste

Liviu Vârciu și Ami Teiceanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă foarte puțini știu cum arată acum femeia care i-a dăruit prima fiică.

Liviu Vârciu și Ami Teiceanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste

Instagram

Liviu Vârciu a avut parte de relații cu cele mai frumoase femei, printre acestea se numără și Ami Teiceanu, femeia care i-a dăruit primul copil artistului. Încă de când făcea parte din trupa L.A, cântărețul era un cuceritor, iar viața sa amoroasă nu mai reprezintă un secret pentru nimeni.

Artistul și Ami Teiceanu au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fată minunată, care a împlinit la începutul lunii mai 19 ani.

Liviu Vârciu se află în continuare în luminile reflectoarelor, însă foarte puțini știu cum mai arată cea care i-a furat inima în urmă cu aproape 20 de ani.

Cum arată acum Ami Teiceanu

Deși stă departe de ochii curioșilor, Carmina publică des imagini cu mama ei, drept dovadă stau postările sale de pe contul de Instagram. Se pare că Ami Teiceanu are o relație sudată și specială cu fata ei, iar dragostea dintre cele două este foarte vizibilă.

Citește și: Cât de mult a crescut fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Artistul i-a transmis un mesaj emoționant de ziua ei

De curând, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu s-a lăsat fotografiată alături de cea mai importantă persoană din viața ei, însă un detaliu important a atras atenția prietenilor virtuali. Cele două și-au făcut tatuaje asemănătoare pentru a păstra legătura puternică dintre ele.

Ami Teiceanu este extrem de mândră de fiica ei, iar asemănarea dintre cele două este una spectaculoasă, chiar dacă Carmina a moștenit mai multe dintre trăsăturile tatălui ei.

Deși timpul a trecut, cea care i-a oferit primul copil lui Liviu Vârciu arată de-a dreptul spectaculos și își menține aspectul fizic. Frumoasa brunetă este de o frumusețe deosebită, lucru cu care îi impresioanează și pe internauți.

"Foarte frumos, felicitări! Să fiți sănătoase, sunteți minunate.." sau "Ami Teiceanu sunteți o mămică de vis! Sunteți atât de puternică, frumoasă, cu o inimă mare, sunteți de nedescris! La fel și minunăția pe care ați adus-o pe lume, Carmi! I love you❤️", au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte frumoase.

Citește și: Liviu Vârciu, imagine înduioșătoare cu fiica lui. „S-a rujat prințesa mea”. Fotografia care i-a amuzat pe fani

Ami Teiceanu este o femeie extrem de puternică și minunată, mai ales pentru faptul că a reușit să își crească fiica singură, relația cu Liviu Vârciu nefiind una tocmai bună.

Carmina își iubește extrem de mult mama și nu ezită să se laude cu ea pe contul oficial de Instagram.

Cele două petrec foarte mult timp împreună și imortalizează cele mai frumoase momente pentru a le împărtăși cu internauții. Ami și fiica ei impresionează de fiecare dată cu aspectul fizic spectaculos, dar și cu piesele vestimentare la care apelează.

Se pare că fiica ei a moștenit de la ea și stilul vestimentar, care îi scoate în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței și look-ul deosebit.

Ultimele știri