Cum arată bebelușii Alinei si ai lui Ilan Laufer. Proaspeții părinți au publicat imagini cu chipurile gemenilor

Alina și Ilau Laufer sunt acum doi părinți fericiți, după ce au trecut prin clipe tensionate la nașterea prematură.

Alina și Ilan Laufer s-au fotografiat împreună cu bebelușii lor

Instagram

Alina și Ilan Laufer au publicat recent o fotografie în care se pot vedea chipurile celor doi gemeni. Cei doi părinți s-au bucurat de o zi în familie, pentru că alături de ei s-a aflat și Karina, fiica cea mare a Alinei, pe care o are din căsnicia anterioară cu Jorge.

Alina și Ilan Laufer apar în imagini ținându-și micuții în brațe.

Ilan și Alina Laufer, după-amiază liniștită în familie

„Familie frumoasa, sa fiți sănătoși și fericiți împreună”, „Să crească mari și sănătoși, să vă bucurați de ei”, „Sunteți minunați”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au scris în dreptul fotografiei pe care a postat Ilan Laufer pe Instagram.

Alina Și Ilan Laufer se pot bucura acum de familia lor, după ce au trecut printr-o perioadă mai dificilă. După ce a născut prematur, Alina a stat mai bine de o lună internată în spital, alături de micuții care au fost intubați. Din fericire, pericolul a dispărut, iar cei doi se bucură să fie părinții unor gemeni frumoși.

Citește și: Alina și Ilan Laufer, fotografiați alături de bebelușii lor. Cum arată blonda la două luni după ce a născut prematur

Alina Laufer a avut complicații în timpul sarcinii

Alina Laufer s-a internat la Maternitate după ce a suferit complicații în timpul sarcinii. „Mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni, 8 februarie). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional, luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân aici. Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină cu Karina ( fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie cu artistul Jorje), am născut natural. Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctora mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată. Mi se administrează antibiotic ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!”, a declarat Alina Lauferîn februarie pentru Click!

Ilan și Alina Laufer s-au căsătorit în 2013

Ilan și Alina Laufer s-au căsătorit în anul 2013. Alina mai are o fiică pe nume Karina, în vârstă de 12 ani, dintr-o căsnicie anterioară cu artistul Jorge.

Citește și: Jorge, imagine rară cu cei doi copii ai săi. Cum arată Karina și David

Ilan și Alina Laufer au fost plecați pentru o perioadă în Miami, dar s-au întors în România, unde omul de afaceri a candidat, fără succes, la Primăria Capitalei.

Tot în preajma campaniei de la alegerilor locale 2020, Ilan Laufer a anunțat că va fi tată.

Ilan și Alina Laufer și-au dorit foarte mult să aibă copii împreună, iar acest lucru s-a întâmplat după mai multe încercări de fertilizare in vitro.

Ultimele știri