Căutare Live

Cum arată femeia care i-a dat arma încărcată lui Alec Baldwin, cu care acesta a împuscat accidental doi colegi de platou

Hannah Gutierrez-Reed este tânăra armurieră care i-ar fi înmânat lui Alec Baldwin arma care a ucis-o accidental pe directoarea de imagine a filmului „Rust”. Aceasta ar fi o începătoare în acest domeniu.

Cum arată femeia care i-a dat arma încărcată lui Alec Baldwin, cu care acesta a împuscat accidentat doi colegi de platou

Profimedia

Surse obținute de agenția de presă dailymail.co.uk, susțin că Hannah Gutierrez-Reed, în vârstă de 24 de ani, a avut un istoric de comportament destul de „neglijent” în jurul armelor și a fost „un pic neatentă cu armele”.

Cine este și cum arată tânăra care i-a înmânat arma lui Alec Baldwin, cu care acesta a împușcat mortal o colegă de pe platoul de filmare

Alte surse ale publicației amintită mai sus anunță faptul că femeia ar fi fost văzută cum umbla cu armele într-un mod destul de nesigur, iar persoana care ar fi trebuit să verifice din nou nu a făcut-o.

Citește și: Regizorul Joel Souza a fost externat din spital, după ce actorul Alec Baldwin l-a împușcat accidental pe platourile de filmare

Tânăra armurieră care a fost responsabilă pentru arma care a ucis-o pe directoarea de filmare Halyna Hutchins pe platourile de filmare ale noului film Rust în care joacă și actorul Alec Baldwin a fost neglijentă cu armele în trecut, susțin sursele. O sursă care a lucrat alături de Hannah Gutierrez-Reed, în vârstă de 24 de ani, pe un platou de filmare în trecut, a spus că are un istoric de imprudențe în legătură cu armele.

„Era puțin neglijentă cu armele, jucându-se din când în când cu ea”, a declarat sursa pentru The Daily Beast.

„Au fost câteva momente când ea a încărcat arma și a făcut-o într-un mod pe care noi l-am considerat nesigur”, au mai spus sursele.

O altă persoană a acuzat-o pe Gutierrez-Reed că a încărcat o armă pe pământul plin de pietricele și i-a înmânat-o copilului unei actrițe, fetița Ryan Kiera Armstrong în vârstă de 11 ani, s-a jucat cu arma fără a fi verificată înainte.

„Reîncărca pistolul pe pământ, unde erau pietricele și alte lucruri. Nu am văzut-o verificând, nu știam dacă ceva a intrat sau nu în cartuș", a spus o sursă care a lucrat cu producția viitorului film în care joacă Nicolas Cage, The Old Way. Bărbatul a remarcat că echipa a așteptat să filmeze până când Gutierrez-Reed a verificat de două ori arma.

Primele declarații ale soțului femeii ucise într-un accident de actorul Alec Baldwin pe platoul de filmare

Citește și
felicitare de sfantul nicolae 2021 cu text de la multi ani pentru 6 decembrie 2021
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole

Soțul directoarei de imagine Halyna Hutchins a vorbit pentru prima oară, după ce aceasta a fost împușcată mortal în timp ce lucra pe un platou de filmare. Halyna Hutchins se afla în New Mexico, lucrând la producția filmului Rust, care îi are în rolurile principale pe Travis Fimmel, Jensen Ackles și Alec Baldwin. Tragedia s-a petrecut când Alec Baldwin a tras cu o armă de rechizită, însă care avea gloanțe reale și a provocat accidental rănile ei fatale.

Citește și: Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”

Femeia în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine la acest proiect, a fost transportată cu avionul la Spitalul University of New Mexico din Albuquerque, unde a murit în urma rănilor. Regizorul filmului, Joel Souza, a fost și el rănit în urma evenimentului tragic, însă el a fost externat, rănile nefiind atât de grave.

Soțul lui Hutchins, Matthew, a confirmat, potrivit unilad.co.uk, faptul că este în strânsă legătură cu Baldwin, declarând publicației New York Post astfel: „Am vorbit cu Alec Baldwin și a fost de foarte mare sprijin”. Hutchins și soțul ei au fost căsătoriți timp de 16 ani, înainte de moartea ei tragică, și împreună au un fiu în vârstă de nouă ani.

Matthew și fiul cuplului se află acum în Santa Fe, unde a avut loc accidentul. Între timp, soacra lui Hutchins, Teresa Hutchins, a spus că există „atâtea întrebări fără răspuns” cu privire la moartea directoarei de imagine. Ea a declarat: „Era o tânără foarte drăguță. Și am știut când am întâlnit-o prima dată că va ajunge să fie nora mea”, spune ea, potrivit sursei citată mai sus.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Jador, despre motivul pentru care nu a ajuns la botezul fiului lui Culiță Sterp, deși cei doi sunt prieteni foarte buni...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri