Căutare Live

Seria de portrete pe care i le-a facut Kate Middleton Prințului Louis de-a lungul timpului. Micuțul împlinește 3 ani| FOTO

Prințul Louis, fiul ducilor de Cambridge își sărbătorește ziua de naștere. Micuțul a împlinit 3 ani, iar mama sa, Kate Middleton l-a fotografiat în prima zi de grădiniță.

Prințul Louis este al cincilea la tron și s-a născut pe 23 aprilie 2018, la spitalul St Mary din Paddington.

profimedia

La doar 6 zile de la înmormântarea străbunicului său, Prințul Philip, Prințul Louis, fiul Prințului William și al ducesei Kate Middleton, își sărbătorește a treia aniversare.

Ducesa de Cambridge, care e foarte pasionată de fotografie și va publica în curând un album fotografic, i-a făcut o poză Prințului Louis în prima zi de grădiniță. Micuțul a fost surprins pe bicicletă, cu rucsacul în spate, zâmbind larg.

Plin de energie și bucurie, fiul ducilor de Cambridge a fost fotografiat în curtea Palatului Kesington.

Prințul Louis este al cincilea la tron și s-a născut pe 23 aprilie 2018, la spitalul St Mary din Paddington.

Prințul Louis și respectarea tradițiilor regale

Prințului Louis i s-a permis să încalce o tradiție îndelungată pe care fratele său mai mare, George, dar și tatăl lor, William, au trebuit să o urmeze la vârste fragede.

În fotografia realizată pentru felicitarea de Crăciun, cei doi băieți ai ducilor de Cambridge poartă ținute casual, care seamănă destul de bine. George și Louis sunt îmbrăcați cu pantaloni lungi și câte o cămașă, peste care au un hanorac.

Imaginea este deosebit de semnificativă deoarece pare să confirme că Kate Middleton nu va respecta aceleași reguli vestimentare de care a ținut cont când Prințul George era mai micuț.

Decizia ducesei vine după ce Familia Regală s-a conformat mult timp notei aristocratice care dictează că persoanele de sex masculin ar trebui să poarte pantaloni scurți până la vârsta de opt ani.

Citește și: E prima dată când li se aude vocea. Copiii Printului William cu Kate Middleton, protagoniștii unui filmuleț viral pe internet

Prințul George a făcut trecerea de la cei scurți la pantalonii lungi când a participat la nunta unchiului său, Harry, cu Meghan Markle în 2018. Pe atunci, băiețelul avea 5 ani, însă fratelui său, Louis, i s-a permis mult mai devreme să ignore regula.

Specialiștii afirmă faptul că încălcarea acestei reguli aduce o scădere de imagine și că ”niciun regal care se respectă nu ar vrea să fie considerat suburban”. Dar ducesa de Cambridge a arătat în repetate rânduri că nu este o aristocrată sau o regală tradiționalistă. Ea s-a asigurat că a inclus unele dintre lecțiile învățate de la părinții ei în educația copiilor săi.

Jocurile cu frații mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte

Ducii de Cambridge au publicat în urmă cu doi ani câteva fotografii făcute de Matt Porteous în timpul vizitei lor alături de cei trei copii la Back to Nature Garden a Royal Horticultural Society de la Chelsea Flower Show.

Grădina a fost amenajată din dorința de a a-i încuraja pe cei mici să petreacă mai mult timp în aer liber.

Citește și: Familia regală impune reguli aspre. Ce li se interzice bonelor să le spună copiilor ducilor de Cambridge

”Cred cu adevărat că natura şi activitatea în aer liber are beneficii uriaşe asupra bunăstării noastre fizice şi psihice, mai ales pentru copiii mici. Sper ca această zonă împădurită pe care am creat-o va inspira familiile, copiii şi comunităţile să iasă să se bucure de natură şi să petreacă timp împreună”, a transmis ducesa de Cambridge.

Cristina Ciobănașu i-a făcut o vizită fostului iubit în noul apartament. Care este motivul... Prima poză cu Meghan Markle la scurt timp după moartea Prințului Philip. Ce au observat jurnaliștii...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x