Kate Middleton a primit prima doza de vaccin anti-Covid. Nimeni nu se aștepta să se îmbrace așa

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a primit prima doza de vaccin anti-Covid.

Frumoasa ducesă, soția Prințului William, s-a vaccinat cu prima doză din vaccinul anti-Covid, după ce s-a întors acasă după vizita pe care ea și soțul ei au făcut-o în Scoția.

Profimedia

Frumoasa ducesă, soția Prințului William, s-a vaccinat cu prima doză din vaccinul anti-Covid, după ce s-a întors acasă după vizita pe care ea și soțul ei au făcut-o în Scoția.

“Ieri am primit prima doză de vaccin împotriva COVID-19 la Muzeul de Știință din Londra. Sunt extrem de recunoscătoare pentru toți cei care fac parte din toată această campanie – mulțumesc pentru tot ce faceți”, a scris Ducesa de Cambridge pe pagina oficială de Facebook.

Kate Middleton s-a vaccinat

Ceea ce i-a surprins pe internauții care au văzut pozele nu a fost faptul că soția Prințului William s-a vaccinat, ci faptul că a mers îmbrăcată așa. Kate Middleton nu a mai fost văzută niciodată în blugi, iar de această data a ales să poarte o pereche de jeans albaștri și un top bej, cu mânecă scurtă.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton, dovadă rară de afecțiune în public. Cum au fost surprinși

Este posibil ca ținuta extrem de lejeră să se datoreze faptului că Muzeul de Știință, locația unde s-a vaccinat, este extrem de aproape de Palatul Kesington, unde ducesa locuiește împreună cu Prințul William și cei trei copii ai lor.

Ducele de Cambridge, care a fost bolnav de COVID-19 anul trecut, s-a vaccinat și el împotriva coronavirus la începutul acestei luni. Abia la sfârșitul lunii noiembrie 2020, Prințul William a dezvăluit că fusese infectat cu coronavirus și trecuse deja prin boală.

De asemenea, Prințul Charles, în vârstă de 72 de ani, a contractat și el virusul, dar a reușit să treacă cu bine peste boală, spre deosebire de fiul său. Prințul William a povestit că a lucrat din greu cu boala și că efectele ei au fost destul de dure.

Citește și: Kate Middleton și Prințul William au mâncat cartofi prăjiți și pește pe o bancă, în orașul unde s-au îndrăgostit în studenție

Prințul Charles și soța lui, Camilla, au primit și ei vaccinul anti-Covid, la fel și Regina Elisabeta a II-a care a făcut chiar și rapelul în martie, înainte de prima ei apariție în public după pandemie.

Ce le-a atras atenția fanilor la Prințul William atunci când s-a vaccinat

Prințul William s-a vaccinat cu prima doză din vaccinul anti-Covid, iar fotografia cu el, cu mâneca suflecată și bicepsul la vedere, a atras atenția fanilor familiei regale a Marii Britanii.

Ducele de Cambridge a stârnit admirația tuturor când și-a ridicat mâneca puloverului pentru a primi vaccinul anti-Covid. Ca multe alte personalități, și Prințul William s-a fotografiat în timp ce a primit vaccinul, sperând să se revină din nou la normalitate.

Ducele de Cambridge pare mai în formă ca oricând, având un fizic de invidiat. Se vede cu ochiul liber că Prințul William face mult sport, deși are un program extrem de încărcat.

Ultimele știri