Căutare Live

Cum arată mama Lidiei Buble. Vedeta a publicat imagini înduioșătoare cu femeia care i-a dat viață: „Ce mamă frumoasă am eu”

Lidia Buble se mândrește cu mama și tatăl ei, dar și cu cei 10 frați și surori. Artista și concurenta de la Asia Express sezonul 4 a publicat recent imagini cu Rahela, femeia care i-a dat viață.

Lidia Buble se mândrește cu mama ei, Rahela Buble

Antena 1

Lidia Buble se mândrește foarte mult cu familia ei. Recent, artista a mers acasă la Deva și cu această ocazie a publicat imagini cu mama ei, Rahela, spunând: „Să vadă toată lumea ce mamă frumoasă am eu”.

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii, vedeta fiind a patra născută: Lorena, Diana, Elisei, Lidia, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin și Iosif.

Citește și: Estera, mesaj emoționant după ce a părăsit Asia Express. Ce spune despre experiența trăită alături de sora sa, Lidia Buble

Cum arată Rahela, mama Lidiei și a Esterei Buble

Lidia Buble revine de fiecare dată cu plăcere acasă și își amintește cu drag de copilăria pe care a trăit-o alături de frații, surorile și părinții ei.

Rahela Buble, mama celor 11 copii a fost casnică, pentur a se ocupa de Lidia și d efrații acesteia.

„Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia Buble acum 3 ani pentru Click.

Lidia și Estera Buble au format una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express 2021

În anul 2021 Lidia Buble și sora ei Estera au acceptat provocare de a participa la Asia Express și au format una dintre cele mai puternice echipe din competiție, reușind să ajungă până în semifinala sezonului.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au oprit un șofer care le-a vorbit în română: „Am lucrat în România”

De-a lungul competiției, Lidia și Estera Buble au vorbit despre frumoasa lor familie. De ziua Lidiei Buble, părinții fetelor și sora lor mai mică, Lorena, au transmis un mesaj emoționant.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Lidia Buble are o relație specială cu familia ei, iar faptul că a putut participa alături de sora ei, Estera, a reprezentat o ocazie unică de a lucra împreună, în situații grele.

„Emoții, legătură mult mai strânsă între mine și Esti, adrenalină, competitivitate, încredere de sine mult mai mare, ritm de viață alert, lume nouă, foame, cerșit, cazare și transport”, este modul în care a descris Lidia Buble experiența Asia Express.

Citește și: Asia Express, 16 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au făcut autostopul ore întregi. Surorile au fost „salvate de Făt-Frumos”

Surorile au vorbit de mai multe ori despre dorul de familie pe care l-au simțit în timp ce se aflau la mare distanță de țară.

Surorile Buble au avut un parcurs impresionant în cadrul show-ului Asia Express, Drumul Împăraților. Cele două au părăsit competiția chiar înainte de finală.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Cum arată Karmen Simionescu în costum de baie cu decupaj. Ce detaliu nu a putut să treacă neobservat de către fani...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri