Antena Căutare

Asia Express, 16 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au făcut autostopul ore întregi. Surorile au fost „salvate de Făt-Frumos”

Lidia Buble și Estera au avut parte de o primă zi extrem de grea în Israel. Concurentele au așteptat ore întregi la autostop, însă s-au bucurat de o surpriză din partea unui tânăr care a oprit lângă ele.

lidia-buble-estera-în-mașină-la-careu Galerie
Concurentele au așteptat ore întregi la autostop, însă au avut parte de o surpriză din partea unui tânăr care a oprit lângă ele. | Antena 1

În ediția 36 a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților, echipele rămase în competiție s-au bucurat de o cursă memorabilă. Concurenții au trecut prin cel mai frumos loc din Nazaret, Biserica Bunei Vestiri.

Dacă au admirat cu plăcere peisajele spectaculoase ale țării, cuplurile de vedete s-au enervat peste măsură la autostop. Se pare că este foarte greu să oprești o mașină în Israel, mai ales în perioada pandemiei.

Citește și: Asia Express, 16 noiembrie 2021. Proba care i-a amintit Lidiei Buble de tatăl ei. Cine e tânărul cu care a zis că se "mărită"

Cele care au așteptat cel mai mult în căldură au fost Lidia Buble și Estera. Surorile au reușit cu greu să oprească o mașină, fapt care le-a amintit de Connect-R și Shift, echipa care se confrunta cu cele mai multe probleme la autostop pe Drumul Împraților.

„Astăzi ne-am simțit exact cum s-au simțit și băieții, Connect-R și Shift, în Asia Express. După aproape două luni de Asia Express, astăzi este ziua pe care pot să o declar cea mai grea.”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble, impresionată de bărbatul care le-a luat în mașină

După ore întregi de așteptări în soare, norocul le-a surâs surorilor Buble. Un bărbat a oprit cu mașina lângă ele și s-a oferit să le ajute, la scurt timp după ce concurentele i-au explicat formatul emisiunii.

Lidia Buble a rămas impresionată încă din prima clipă de aspectul său fizic și amabilitatea lui: „Ce frumos e. Pot spune că a venit Făt-Frumos pe un cal alb”

Citește și: Asia Express, 16 noiembrie 2021. Concurenții ajunși în Israel și-au citit scrisorile pentru colegii de echipă și au curs lacrimi

„Baga-te în mașină să nu-l scăpăm pe ăsta, că ăsta nu-i de scăpat. Ce drăguț e băiatul ăsta, îmi place cu ce mergem. Mașina ca mașina, dar băiatul era ceva deosebit”, i-a spus artista surorii sale.

Concurenta nu a ezitat și i-a adresat câteva întrebări șoferului, care i-a răspuns curiozităților. Totodată, tânărul i-a dezvăluit că trebuie să meargă în România peste o săptămână și că sunt fete foarte frumoase acolo.

„Simțeam că urmează o nouă nuntă”, a spus Estera, vizibil amuzată.

Lidia Buble nu s-a putut abține și l-a întrebat dacă este căsătorit, iar acesta i-a spus că are prietenă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 16 noiembrie 2021. Mihai Petre și Elwira și-au „aruncat” replici dure le proba celor 10 porunci. De ce s-a... Etapa finală din Israel duce competiția Asia Express la alt nivel. Diseară, apar tensiuni între parteneri: „Sunt termina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x