Antena Căutare

Asia Express, 24 noiembrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Lidia Buble și Estera a părăsit competiția

Ultima zi de dinaintea finalei le-a adus concurenților o cursă plină de adrenalină și emoții. După un traseu solicitant, o altă echipă a luat cufărul cu nestemata roșie și părăsește competiția Asia Express - Drumul Împăraților în semifinală.

mihai-petre-elwira-plâng-lidia-buble-estera-apropiate Galerie
După un traseu solicitant, o altă echipă a luat cufărul cu nestemata roșie și părăsește competiția Asia Express - Drumul Împăraților în semifinală. | Antena 1

Cuza și Emi, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și Estera sunt semifinaliștii sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. Echipele au luptat cot la cot pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu al reality show-ului, cei 30.000 de euro.

Încă din ultima etapă, Irina Fodor a anunțat vedetele că vor avea parte până în marea finală de un element-surpriză: cutii care conțin nestemate ce le vor decide soarta din competiție. În ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express, Lidia Buble și Estera au luat primul cufăr pentru că au ajuns ultimele la destinația finală. Celelalte două cufere au fost obținute de Mihai Petre și Elwira.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Emi și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express. Cum arată tânăra care l-a cucerit

Seara a început cu o probă culinară. Concurenții au fost nevoiți să mănânce o delicatesă locală evreiască și să îi ghicească ingredientele pentru a putea pleca în cursă. Emoțiile și adrenalina s-au resimțit la cote maxime, mai ales pentru că toți își doresc să rămână în cursa de pe Drumul Împăraților.

Lidia Buble și Estera au părăsit Asia Express - Drumul Împăraților în semifinală

Cel mai tensionat moment al ediției a fost când Irina Fodor a deschis cuferele echipelor. Mihai Petre și Elwira au așteptat cu sufletul la gură să afle culoarea nestematelor, mai ales pentru că ei au avut două cutii.

„Nu l-am văzut niciodată așa pe Mihai Petre. Elwira nu mai era ea deloc. Te aștepți la orice”, a spus Lidia Buble, înainte să afle verdictul.

”Suntem așa aproape de finală și să ajungi în situația în care alegi cutia nepotrivită este pur și simplu groaznic. Nu vreau să mă gândesc la asta. Eu chiar îmi doresc să câștig acest concurs, pentru că mi-am găsit o motivație în copiii mei”, a mărturisit Mihai Petre.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au oprit un șofer care le-a vorbit în română: „Am lucrat în România”

Deși norocul le-a surâs soților Petre, Elwira a izbucnit în lacrimi când a văzut nestemata roșie a surorilor Buble. Lidia Buble nu s-a putut abține și a început să plângă. Despărțirea a fost una dureroasă pentru toată lumea, în mod special pentru concurente.

Fetele nu s-au așteptat nici măcar o secundă ca ele să părăsească competiția în semifinală.

„Mulțumesc pentru cea mai frumoasă amintire!”, i-a spus Lidia surorii sale.

„Doamne, este cel mai neașteptat deznodământ, jur. Este imposibil!”, a mai adăugat ea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 24 noiembrie 2021. Cine a luat ultimul cufăr de la Irina Fodor în semifinală. O echipă riscă eliminarea... Asia Express 2021. Cine sunt finaliștii sezonului 4 de pe Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x