Cum arăta Mark Wahlberg în tinerețe. Puțini știu ce carieră a avut înainte să ajungă actor

Mark Wahlberg a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, recunoscut și pentru programul sau extrem, însă puțini știu cum arăta în tinerețe și că a avut probleme cu legea în urma cu trei decenii.

Cum arăta Mark Wahlberg în tinerețe

Profimedia

Mark Wahlberg și-a făcut un renume în lumea filmului cu pelicule precum The Basketball Diaries, Boogie Nights, The Perfect Storm, Planeta Maimuțelor, The Departed, The Fighter, seria Transformers, Entourage și și seria Tata în război cu...tata.

Puțini știu, însă, că atunci când era tânăr, Mark a avut inițial o carieră în muzică și a ajuns chiar și la închisoare din cauza problemelor cu legea.

Ce carieră a avut Mark Wahlberg înainte să ajungă actor

Fratele lui Mark, Donnie Wahlberg, a devenit faimos în SUA datorită trupei sale New Kids on the Block.

Citește și: Ce mai face și cum arată Mark Wahlberg la 49 de ani. Exercițiile fizice l-au transformat complet

La 13 ani, Mark a faucet parte din aceeași trupă, însă a renunțat la ea după doar câteva luni. Vedeta nu a abandonat lumea muzicii, însă.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

În anii ‘90, Mark a început să lucreze cu artiștii rap Scott Ross (Scottie Gee), Hector Barros (Hector the Booty Inspector), Anthony Thomas (Ashley Ace) și Terry Yancey (DJ-T), drept Marky Mark and the Funky Bunch.

De pe primul lor album, Music for the People, Mark și colaboratorii săi au avut o melodie de succes, Good Vibrations, ce le-a lansat cariera în muzică.

Deși a cunoscut succesul când era tânăr, cariera în muzică a lui Mark nu a durat foarte mult. Numele său de scenă, Marky Mark, era folosit în glume la adresa sa și criticii nu i-au apreciat eforturile în noile sale proiecte muzicale.

Vezi cum arăta Mark Wahlberg în tinerețe in video-ul de sus

În 1993, Mark și-a făcut debutul și în lumea filmului, cu pelicula The Substitute. Din acel punct, vedeta a renunțat la numele de scena Marky Mark, pentru a-și putea continua cariera în lumea Hollywood-ului.

Primul său succes pe marele ecran a venit anul următor, când a jucat în pelicula Renaissance Man, alături de Danny DeVito.

Mark a câștigat și respectul criticilor, cu filme precum Boogie Nights, Three Kings, The Perfect Storm și Four Brothers.

Mark Wahlberg a avut probleme cu legea în tinerețe

Mark Wahlberg a fost acuzat de incidente de rasism în adolescență, atât împotriva unor grupuri de afro-americani, cât și împotrivă unor bărbați vietnamezi.

În 1988, când Mark avea 17 ani, a atacat violent un bărbat vietnamez și a fost acuzat de tentativă de omor, pentru care a fost condamnat la 2 ani în închisoare, deși a petrecut doar 45 de zile după gratii.

Deși a stat în închisoare puțin peste o lună, experiența a avut un impact profund asupra lui Mark, ce a declarat că are coșmaruri și astăzi că se va întoarce după gratii.

“Visez asta des,” a declarat el, pentru The Times, în 2018. “Întotdeauna e bine când mă trezesc în pat, lângă soția mea sau chiar cu unul sau doi dintre copiii noștri între noi.”

Și prietenii lui au vorbit despre cum Mark regretă ce s-a întâmplat în urmă cu 3 decenii și ce impact a avut incidentul asupra lui.

“Ar putea fi mort sau ar fi putut să ucidă pe cineva și să fie în închisoare,” a declarat Peter Berg, regizor și prieten al lui Mark, continuă publicația. “Dar, totuși, cumva, ceva a apărut în el - poate că datorită lui Dumnezeu sau unor persoane din viața lui - și a văzut o altă cale.”

Ultimele știri