Cum arăta Mirela Vaida Boureanu în tinerețe. Cu cine seamănă prezentatoarea emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute prezentatoare din România, iar trecutul ei în lumina reflectoarelor este unul bogat în activități.

Mirela Vaida are o carieră impresionantă

Instagram

Mirela Vaida, fostă Mirela Boureanu are o carieră importantă în spate. Vedeta a devenit celebră mai întâi datorită talentului muzical. Prezentatoarea Acces Direct a făcut parte din trupe de muzică pe vremea când avea puțin peste 20 de ani.

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” a fost de-a lungul timpului prezentatoarea și prezentatoarea show-urilor „Mireasă pentru fiul meu” și „Totul pentru dragoste”. Mai mult, vedeta este și actriță și în 2018 am putut s-o vedem în musicalul de succes „Mamma Mia”.

La începuturile sale în carieră, Mirela Vaida a cântat în două trupe de fete. În 2003 a cântat în trupa Ho-Ra, iar în 2004 în trupa “D’Or. Tânăra blondă îmbrăcată sumar de atunci a devenit o femeie puternică ce și-a păstrat frumusețea și senzualitatea acum. De talentul și dezinvoltura de atunci, a dat dovadă și recent, când a participat la Te cunosc de undeva!

Mirela Vaida a povestit în urmă cu câțiva ani că a apărut prima dată pe micile ecrane pe vremea când era la liceu.

"Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie ca moderator TV a fost în toamna lui 2004 şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu", a declarat Mirela Vaida.

În 2007, Mirela Vaida juca în musicalul Chicago.

În 2011, îndrăgita Mirela Vaida susținea recitaluri la evenimente fastuoase, cu eleganța pe car eși-a păstrat-o tot timpul, dar și cu senzualitatea de care a dat dovadă încă d ela începutul carierei muzicale.

Cu părul creț, zâmbetul cuceritor, vocea melodioasă și atitudinea ei, Mirela Vaida a intrat rapid în sufletul publicului.

Născută în data de 16 martie 1982 la Târgu Frumos, vedeta are în prezent vârsta de 39 de ani. Mirela a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București și Facultatea de Drept din cadrul Universității București, s-a specializat apoi cu un Master în Dreptul Comunității Europene în cadrul Facultății de Drept a Universității București, un an mai târziu, aceasta a mai făcut un master, de data aceasta în Comunicare și Relații publice, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice. De asemenea, prezentatoarea este iubitoare a muzicii și a participat și la Eurovision.

Citește și: Cum și-a sărbătorit Mirela Vaida aniversarea de 39 de ani. Ce surpriză a primit de la soț și cum au așteptat-o copiii

Mama Mirelei Vaida, Elena Bpureanu ține evidența fotografiilor cu fiica ei, iar una dintre imaginile care se regăsesc pe contul de Facebook al femeii o înfățișează pe vedetă purtând roba de absolvire a facultății.

Cu cine seamănă Mirela Vaida

Mirela Vaida și mama ei, Elena Boureanu seamănă ca două picături de apă. Ochii verzi, privirea, forma feței și zâmbetul sunt aproape în oglindă într-o fotografie publicată anul trecut de mama vedetei.

Citește și: Cum a apărut Mirela Vaida la tv, după ce a lipsit de la Acces Direct. Prezentatoarea a atras toate privirile

Mama Mirelei Vaida se mândrește foarte mult cu fiica sa, fapt demonstrat de toate postările pe care le-a făcut de-a lungul timpului cu Mirela Vaida pe scenă, săvârșind acte artistice.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri