Cum a apărut Mirela Vaida la tv, după ce a lipsit de la Acces Direct. Prezentatoarea a atras toate privirile

Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare din televiziunea românească, a revenit la tv după ce a fost ocupată cu repetițiile și filmările la Te cunosc de undeva! Cum s-a afișat îndrăgita vedetă.

Mirela Vaida , prezentatoarea Acces Direct

Instagram/Mirela Vaida

Mirela Vaida a revenit la Acces Direct marți seară, de la ora 17:00 cu subiecte noi și intrigante. Prezentatoarea TV a a mizat pe o apariție extrem de elegantă. Cu o energie molipsitoare, Mirela Vaida a pășit ca o profesionistă în platoul Acees Direct și a prezentata o parte dintre subiectele care vor fi abordate în emisunea de marți.

Îndrăgita vedetă a optat pentru pentru un costum alb, o coafură lejeră și a ales să-și facă un machiaj strident, care să îi evidențiază trăsăturile. Ținuta este compusă dintr-un sacou impecabil, iar look-ul fără cusur a fost completat de o pereche de pantaloni scurți.

Citește și: Mirela Vaida lipsește astăzi din platoul Acces Direct. De ce lipsește prezentatoarea și ce spune Emilia Ghinescu, înlocuitoarea ei

Când nu lucrează pentru Acces Direct, Mirela Vaida se pregătește pentru show-ul Te cunosc de undeva și deși este pe platourile de filmare mai mereu, întotdeauna reușește să facă totul perfect.

Mirela Vaida face performanțe în show-ul Te cunosc de undeva! 2021

Mirela Vaida face parte din categoria celor mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că profesionalismul și carisma sa sunt de neînlocuit! Prezentatoarea Acces Direct, în vârstă de 38 de ani, este o iubitoare a televiziunii, dar și a muzicii. Mirela Vaida nu s-a putut prezenta pe micile ecrane, în fața telespectatorilor săi, luni seara, deoarece a participat la filmările intense de la Te cunosc de undeva! 2021.

Pregătirile pentru cel mai nou sezon al show-ului transformărilor sunt în toi, iar Mirela Vaida repetă extrem de mult pentru ca totul să iasă perfect. În zilele în care nu apare la Acces Direct, prezentatoarea lucrează de zor pentru a atinge perfecțiunea cu prestațiile sale la Te cunosc de undeva!

Citește și: Mirela Vaida, cu umerii dezgoliți în platoul Acces Direct. Cum s-a afișat prezentatoarea TV la final de săptămână

Aceasta nu este doar prezentatoarea emisiunii Acees Direct, ci și cântăreață, iar talentul și-l demonstrează în fiecare sâmbătă, în fața întregii țări în show-ul transformărilor din 2021, în calitate de participant care va evolua solo pe parcursul emisiunii.

Concurenta sezonului 16 a show-ului transformărilor a precizat că depune o muncă asiduă, pentru a ține pasul cu celelalte vedete participante.

„Eu aici sunt la mine acasă, stăpână, știu ce am de făcut, știu subiectele, invitații. Cumva rolul lor aici e clar. Știți ce e la Te cunosc de undeva? E greu! E muncă de-aia de faci răni în coate și în genunchi. E greu! Sunt cei mai buni concurenți de… vrodată. E o competiție foarte mare, sunt foarte buni, eu nu pot… Bine, mă țin și eu, dar să nu credeți că-s ca aici (n.r. la Access Direct), a mărturisit prezentatoarea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Citește și: Mirela Vaida, alături de copilașii săi la televizor, dezvăluie cum reușește să îmbine viața de familie cu cea profesională

Obişnuită cu scena transforming show-ului în calitate de invitat special, de data aceasta, Mirela Vaida a păşit în spectaculosul joc al transformărilor: „Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte... Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”.

Ultimele știri