Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Mirela Vaida, moment spectaculos de folclor: „Te felicit și îți mulțumesc”

Mirela Vaida a făcut un spectacol desăvârșit prezentând un moment de folclor moldovenesc, iar jurații au lăudat-o și i-au mulțumit pentur implicarea de care a dat dovadă.

Mirela Vaida, cu ie și șorț roșu, pe scena Te cunosc de undeva!, pe 15 mai 2021 Galerie
Mirela Vaida a emanat bucurie, prin momentul de folclor pe care l-a prezentat în Finala Te cunosc de undeva! | Antena 1

Mirela Vaida a fost o prezență extrem de îndrăgită în sezonul 16 de la Te cunosc de undeva!, iar transformările sale de-a lungul show-ului cu sigurnață vor rămâne în memoria fnailor.

În Finala show-ului transformărilor Mirela Vaida a cântat „Îmi iubesc portul și vorba, că sunt fată din Moldova" și a adus bucurie și energie pe scena Te cunosc de undeva!

Jurații au fost încântați să privească momentul de bucurie autentică românească, pe care l-a adus Mirela Vaida în platoul show-ului transformărilor.

Cum au reacționat jurații când au văzut momentul de floclor al Mirelei Vaida, din Finala sezonului 16 Te cunosc de undeva!

Cristi Iacob a ținut să-i mulțumească deoarece, cu delicatețea și gingășia ei a pus umărul pentru îndeplinirea obiectivelor emisiunii Te cunosc de undeva!

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Mirela Vaida a câștigat a opta ediție a sezonului 16 ”Te cunosc de undeva!”

„Foarte bună transformarea! Ți-a ieșit Scufița Roșie foarte bine”, a glumit Cristi Iacob. „Mirela, ce pot să spun? Nu pot să spun decât ceva din sufletul meu. Știi că am trecut prin foarte multe lucruri. Am vorbit foarte multe lucruri, că de fapt nu sunt lecții pentru că sunt niște discuții între doi oameni care știu cum se mănâncă lucrurile astea. Și practic targetul nostru este bucuria celor de acasă. Targetul nostru este ca un om la finalul sezonului să primească niște bănuți, să se poată ridica din zona mai neagră a vieții lui. Ai pus umărul ca oricare dintre noi toți, ca toată echipa Te cunosc de undeva!, pe care o aplaudăm acum. Tu, cu delicatețea și gingășia ta ai trecut peste toate. Oamenii trebuie să știe că Mirela Vaida nu este atât de puternică preucm cred, are și căderi, peste care trece cu eleganță și inteligență Te felicit și îți mulțumesc!

Citește și: Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Mirela Vaida, apariție spectaculoasă pe scenă, transformată în Laura Stoica

Aurelian Temișan, Ozana Barabancea și Andreea Bălan i-au admirat bucuria cu care a urcat pe scenă și talentul de care a dat dovadă.

„Ceea ce s-a întâmplat la Te cunosc de undeva! în acest sezon are ca și cuvânt de bază bucuria”, a spus Ozana Barabancea.

M-am uitat la tine, te-am ascultat cu atâta bucurie, N-am văzut-o pe Mirela vaid”, a glumit Aurelian Temișan.

„Mirela, eu admir oamenii care fac de toate. Tu cânți, prezinți, dansezi, faci și musical, ești politalentată, ești minunată, am avut parte de talentul tău aici la Te cunosc de undeva!”, a spus Andreea Bălan.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a adus surprize mari

Printre surprizele sezonului 16 s-a numărat şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului s-a alăturat echipei şi i-a invitat pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, care poate fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii au acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Spune ce crezi despre transformări, chiar în timp ce o urmărești, în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Radu Ștefan Bănică a făcut show în ploaie, transformat în Gene Kelly... Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, cabaret sublim, transformați în Liza Minnelli și Jo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x