Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cum arăta Sorin Bontea în tinerețe. Imaginea care a stârnit zeci de reacții în jurul renumitului bucătar de la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari atât din România, cât și de peste hotare, care a ajuns la inimile românilor datorită măiestriei culinare, dar și a carismei. Cum arăta în tinerețe, Sorin Bontea, de la „Chefi la cuțite”.

Cum arăta în tinerețe, Sorin Bonteaz, de la „Chefi la cuțite”.

Instgram/Sorin Bontea

Renumitul chef din show-ul culinar de la Antena 1 a strâns zeci de reacții în mediul online după ce a postat o imagine veche cu el, pe vremea când era cavaler: "Azi mergem pe tinerețe", a scris Sorin Bontea în descrierea fotografiei.

Comentariile nu au întârziat să apară și mulți urmăritori i-au scris ba că seamănă cu artistul Eros Ramazzotti, ba că anii nu și-au spus cuvântul și arată la fel de bine și în prezent.

În tinerețe, după anul 1990, faimosul chef a avut ocazia să călătorească și să cunoască lumea de pe un vas de croazieră. Printre clienții care i-au gustat preparatele s-au numărat Madonna și Jon Bon Jovi. Revenit în România, Sorin Bontea a lucrat la cele mai cunoscute restaurante de lux și a devenit faimos în toată țară odată cu apariția la Masterchef, unde a fost considerat cel mai dur jurat.

Citește și: Cum vor arăta Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la bătrânețe! Fanii „Chefi la cuțite” și-au ales preferatul

Ulterior, a ajuns la inima a milioane de români după participarea la „Asia Express”, alături de Răzvan Fodor. Cei doi concurenți au primit trofeul de 30.000 de euro! "Reactoarele" au ajuns la marele premiu, dar și la inimile unei întregi țări pe care au cucerit-o prin carisma lor.

Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat faptul că îndrăgitul Chef Sorin Bontea de la emisiunea Chefi la cuțite a decis să plece pe Drumul Comorilor, în sezonul 3 al show-ului Asia Express, alături de Răzvan Fodor.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au luptat misiune după misiune și au reușit să ajungă în marea finală Asia Express, sezonul 3. Au câștigat un premiu de 30.000 de euro, dar și amintiri de neuitat, adunate pe Drumul Comorilor! Bucuria a fost atât de mare, încât Răzvan Fodor a fost îngenunchiat de fericire!

Sezonul 9 „Chefi la cuțite”, prezentat de Spike

Urmăritorii show-ului culinar așteaptă cu sufletul la gură detalii despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, în care îl vom vedea în rolul de prezentator pe Speak, colegul de la „Asia Express” al lui Sorin Bontea!

Citește și: Sorin Bontea, pe postul de stilist în culisele Chefi la cuțite. Cum „l-a aranjat” pe Florin Dumitrescu

La „Asia Express”, în sezonul 3, Speak a făcut echipă cu iubita sa, Ștefania, în timp ce Sorin Bontea s-a aliat cu Răzvan Fodor.

A fost o luptă contracronometru și cele două echipe au ajuns să se întreacă în marea finală. Fiindcă au fost mai rapizi, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au fost cei care au reușit să pună mâna pe marele trofeu, Speak și Ștefania clasându-se pe locul doi.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Speak va avea importantul rol de prezentator, spre deliciul fanilor.

Recomandari