”Cum poți slăbi 3 kg în 10 secunde”. Trucul lui Holly Hagan să pară instant mai slabă pentru fanii ei

Holly Hagan, starul reality show-ului Geordie Shore, a dezvăluit un secret despre ”cum poți slăbi 3 kg în 10 secunde” pe rețeaua de socializare Instagram.

Ce truc folosește Holly Hagan pentru a părea mai slabă în poze

Profimedia

Holly Hagan, ce a devenit cunoscută în Marea Britanie după ce a apărut în reality show-ul Geordie Shore, a primit să fie mai ”deschisă” cu fanii ei, motiv pentru care le-a arătat acestora un truc axat pe ”cum poți slăbi 3 kg în 10 secunde”.

Tânăra a publicat două imagini în care arăta ”transformarea”, alături de un mesaj apreciat de fani, care au complimentat-o în secțiunea de comentarii pentru faptul că a dezvăluit trucurile influencerilor de pe Instagram.

Cum a ”slăbit” Holly Hagan în doar 10 secunde

Holly a publicat două imagini în care apărea în același set de lenjerie intimă, însă în prima poză își aranjase diferit ținuta și își poziționase diferit corpul, scrie Daily Mail.

Citește și: Posesoarea celui mai celebru posterior de pe Instagram, imagini incendiare în bikini. Cum s-a lăsat fotografiată Sommer Ray

Ca urmare, ea părea mai zveltă într-una din imagini. Alături de poza ce a strâns peste 100.000 de like-uri în doar 4 ore, ea a scris și un mesaj emoționant prin care explica decizia ei de a le arăta fanilor secretul ”slăbitului” în poze.

”Cum să slăbești 3 kg în 10 secunde,” a început ea mesajul. ”LOL, glumesc. În poza din stânga sunt eu ținându-mi respirația, cu copasele în spate și, desigur, cu chiloții trași cât se poate de mult în sus!”

Vezi cum arată Holly Hagan în GALERIA FOTO

”În partea dreaptă sunt tot eu, relaxată, coapsele îndreptate în față și lenjerie lăsată într-o poziție mai confortabilă.”

Holly a vorbit și despre rezoluția ei din 2021, pe care a transmis-o celor 3.8 milioane de urmăritori pe care îi are pe rețeaua de socializare. ”În acest an, am promis să fiu mai deschisă cu imaginile mele și cu tot conținutul. Întotdeauna public imagini în care pozez. Și, ca să fiu sinceră, nu mi-a mai plăcut Instagram de mult timp, pentru că niciodată nu sunt ”pregătita de Insta”.”

”Iubesc story-urile Insta, iubesc sesiunile de întrebări și răspunsuri, iubesc să ofer conținut care ajută pe cineva sau care înseamnă ceva,” a continuat vedeta. ”Așa că trebuie să și implementez asta, dar niciodată n-am avut încrederea necesară.”

”Voiam ca oamenii să mă vadă când arăt bine, tot timpul, după ani de zile în care m-am străduit să nu fiu ”tipa grasă”, ești cam speriat să arăți oricum altcumva decât super bine.”

”Nimeni nu arată așa cum arată pe Instagram tot timpul. Nu putem să pozăm cu respirația ținută, șoldurile în spate 24 de ore pe zi. Așa că atunci când vezi pe cineva pe Instagram și invidiezi persoana respectivă, ține minte că e doar un truc.”

Citește și: Sommer Ray, regina fitness-ului de pe Instagram, imagini incendiare într-un costum de baie minuscul. Cum a fost filmată

”Nu mă bucur când public doar poze ”frumoase”, nu a fost niciodată pasiunea mea. Niciodată nu am fost menită să devin un influencer pe modă și machiaj, e muncă grea pentru mine,” a continuat Holly Hagan într-un Instagram story în care a vorbit mai mult fanilor despre viața ei.

Ultimele știri