Posesoarea celui mai celebru posterior de pe Instagram, imagini incendiare în bikini. Cum s-a lăsat fotografiată Sommer Ray

Sommer Ray și-a făcut un renume online drept posesoare celui mai faimos posterior de pe Instagram, titlu ce i-a adus 25.5 milioane de urmăritori.

Sommer Ray și-a încântat fanii de pe Instagram cu o nouă poză incendiară

Profimedia

Sommer Ray a devenit cunoscută online după ce a început să publice imagini în care își etala corpul, mai ales celebrul său posterior.

Atunci când nu își încântă fanii cu imagini incendiare în bikini, Ray publică și imagini din sală de sport și și-a creat chiar și un canal de Youtube, unde are peste 1 milion de abonați.

După ce și-a încântat timp de ani de zile cei 25.5 milioane de urmăritori de pe Instagram cu poze incendiare, Sommer Ray, posesoarea celui mai celebru posterior din mediul online și-a încântat fanii și în perioada sărbătorilor cu o imagine provocatoare.

Sommer Ray, mesaj provocator pe Instagram pentru gurile rele

Ray nu s-a sfiit niciodată să își arate corpul pe Instagram și, în perioada sărbătorilor, a ales să transmită și un mesaj gurilor rele care au criticat-o pentru imaginile hipersexualizate pe care le publică des.

Îmbrăcată într-un bikini minuscul, de culoare roz cu mici flori albastre, ce i-a pus în evidență silueta pe care o etalează des pe rețelele de socializare.

De această dată, Ray a vrut să transmită și un mesaj prin hainele pe care le-a purtat. Deasupra costumului de baie minuscul, tânără a purtat o geacă de culoare roz, cu mici flori de culoare neagră, pe care susține că le-a colorat chiar ea.

“Buna, toată lumea, eu am vopsit jacheta asta,” a scris Ray alături de imaginea provocatoare.

Printre flori, pe geacă se putea citi și un mesaj, pe care Ray a ținut să îl transmită gurilor rele care i-au criticat de-a lungul timpului fizicul și cariera.

Într-o singură oră, imaginea lui Ray a strâns peste 600.000 de like-uri și are acum, într-o singură zi, aproape 2 milioane de aprecieri și sute de comentarii de la fanii săi, care s-au grăbit să o complimenteze pe tânără în comentarii.

“Ești o inspirație și ești atât de talentată,” a scris una dintre fanele ei despre imagini. (trad. you’re so inspiring and talented).

“Ești superbă, Sommer, sper că ai o zi fantastică și sărbători fericite, te iubesc, continuă să strălucești,” a continuat ea. (trad. “you’re so gorgeous Sommer I hope that you’re having an amazing day and happy holidays I love you so much keep shining”).

“O să fiu sincer, nu mă uitam la geacă,” a scris un alt fan (trad. “imma be honest i wasn’t looking at the jacket”)

Sommer Ray are zeci de milioane de fani pe Instagram, ce îi apreciază imaginile incendiare

Înainte că Ray să ajungă faimoasa pe Instagram, tânără susține că a dus o viață simplă la țară, la o fermă din Colorado, SUA.

“Creșteam pui. Și mă pricepeam,” a declarat tânără, scrie The Blast. “Am fost o prințesă de rodeo. Sunt o fată de țară, nu mă prefac.”

Ray s-a gândit să devină model din momentul în care un prieten de-al surorii ei, fotograf, a decis să o pozeze la ferma familiei.

De atunci, tânără și-a extins cariera cu numeroase conturi online, printre care cele mai mari sunt cel de pe Instagram și cel de pe Youtube.

Ray, în vârstă de 24 de ani, urmează să joace și în serialul Stalk Her, potrivit JustJared, ce se pare că e inspirat din viața ei.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri