Cum s-a fotografiat Antonio Banderas alături de iubita mai tânără cu 22 ani, în noaptea de Revelion

Antonio Banderas trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Nicole Kimpel. Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază adorabilă în noaptea de Revelion și au marcat trecerea în 2021 și printr-o postare pe Instagram. 

Din anul 2014, Antonio Banderas și Nicole Kimpel sunt de nedespărțit.

Profimedia Images

Antonio Banderas, în vârstă de 60 de ani, se numără printre cei mai populari și apreciați actori din industria cinematografică.

Cu o carieră de succes în cetatea filmului, actorul de origine spaniolă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie cu 22 de ani mai tânără decât el. După despărțirea de Melanie Griffith, cea de-a doua sa soție, Banderas a cunoscut-o pe Nicole Kimpel, alături de care a pus bazele unei relații de invidiat.

Din anul 2014, cei doi sunt de nedespărțit. De-a lungul anilor, Antonio Banderas și Nicole Kimpel au participat împreună la premiere de film, evenimente mondene și au făcut deliciul fanilor de pe Instagram prin intermediul postărilor pe care le-au făcut.

Antonio Banderas și Nicole Kimpel, împreună în noaptea de Revelion 2021

Deși diferența de vârstă dintre ei este una considerabilă, cei doi par a fi sufletele pereche. O dovedesc numeroasele imagini publicate pe rețelele de socializare.

Antonio Banderas încearcă să țină pasul cu superbă lui iubită, motiv pentru care acordă o atenție deosebită modului în care arată.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

În cea mai recentă imagine de pe contul său de Instagram, Antonio Banderas și-a surprins fanii cu look-ul său fresh. Actorul a marcat trecerea în anul 2021 prin intermediul unei fotografii realizate în compania iubitei sale.

În doar șase ore de la publicare, postarea actorului a strâns aproape 50.000 de aprecieri și o mulțime de mesaje și urări de "la mulți ani".

Fanii i-au transmis lui Antonio Banderas gândurile lor bune, iar unii dintre ei nu au ezitat să o admire pe frumoasa lui iubită.

Cine este Nicole Kimpel

Actuala iubită a lui Antonio Banderas are origini germane și olandeze și este de profesie consilier de investiții.

Nicole Kimpel l-a cunoscut pe Antonio Banderas în anul 2014, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc la scurt timp după ce actorul își anunțase divorțul de Melanie Griffith, după o căsnicie de 18 ani.

În anul 2017, Nicole Kimpel i-a salvat viața lui Antonio Banderas, atunci când actorul s-a aflat în pragul unui atac de cord, scrie Daily Mail.

"Iubita mea se confruntă cu o durere de cap, dar nu aveam în casă niciun medicament. De aceea a ieșit să cumpere ceva, orice putea să îi amelioreze durerile. A cumpărat aspirină, acesta fiind singurul medicament pe care l-a găsit.

În dimineața următoare, când am început să am simptome și am realizat ce se întâmplă, a avut inspirația să îmi dea o aspirină și mi-a salvat viața. Da, am primit o a doua șansă, iar unele lucruri s-au schimbat complet din acel moment", a povestit Antonio Banderas în cadrul unui interviu acordat în emisiunea lui Jimmy Kimmel.

Puțini sunt cei care știu că Nicole are o soră geamănă, pe care o cheamă Barbara. Născută în anul 1981, iubita lui Antonio Banderas vorbește cursiv cinci limbi străine, printre care se numără limba germană și cea olandeză, pe care le-a învățat datorită părinților săi. Alături de sora sa, Nicole Kimpel a lansat în anul 2019 un brand de haine și poșete, numit Baniki.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri