Căutare Live

Fostul Președinte al SUA, Barack Obama, surprins la plajă. Cum arată când renunță la ținutele elegante

Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a fost surprins în vacanța din Hawaii, la plajă, într-o ipostază mai puțin obișnuită.

Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a fost surprins în vacanța din Hawaii, la plajă, într-o ipostază mai puțin obișnuită

Profimedia

Nimeni nu l-a mai văzut așa până acum pe Barack Obama. Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii a renunțat la hainele elegante și se bucură din plin de vacanța sa anuală din Honolulu, unde se relaxează prin diferite activități.

LOTO 6/49 - joi 7 ianuarie 2021. Numerele la tragerile loto

Barack Obama călătorește în fiecare an în Hawaii, perioada lui preferată de a merge în vacanță fiind cea a sărbătorilor de iarnă. Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii vizitează în fiecare an plaja lui favorită din Honolulu.

Citește și: De ce nu a vrut Barack Obama să se însoare. Cum l-a convins Michelle până la urmă să facă marele pas

Cum a fost surprins Barack Obama în vacanța sa din Hawaii

Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii a fost surprins în cea mai neobișnuită ipostază de până acum, la plajă. Acesta a fost fotografiat în timp ce era ajutat de un instructor să facă STAND-UP PADDLE, un sport nautic.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Barack Obama a renunțat la hainele elegante și a decis să se relaxeze departe de stresul zilnic, chiar pe plaja Oceanului Pacific. Acesta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat purtat de val. De asemenea, Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii a învățat rapid să parctice sportul nautic STAND-UP PADDLE.

Filmul românesc pe care fostul Președinte Barack Obama îl recomandă

Se pare că Barack Obama s-a îndrăgostit de o producție românească din anul 2020, pe care o recomandă cu cel mai mare drag. Recent, fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii a publicat pe rețelele de socializare o listă cu 14 filme pe care le apreciază și le preferă, printre ele se numără și un film românesc.

Barack Obama a mărturisit că filmele lui preferate: Ma Rainey's Black Bottom, Beanpole, Lovers Rock, Soul, Bacurau, Nomadland, Mank, Martin Eden, Let Him Go, Time, Boys State, Selah and the Spades, Crip Camp și producția românescă Colectiv.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Citește și: Mezina familiei Obama, surprinsă în timp ce cânta o melodie obscenă. Imaginile virale cu Sasha

Se pare că povestea dramatică a filmului Colectiv l-a surprins pe fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii, care a ajuns să îl recomande prietenilor săi din mediul online.

"Ca toți ceilalți, am fost blocați anul acesta în casă foarte mult timp și am putut viziona o serie de filme și seriale. Vă prezint o listă cu toate filmele de care m-am bucurat anul acesta, indiferent de genul lor.", a spus Barack Obama.

Colectiv, filmul românesc care a impresionat peste hotare

Producția Colectiv este un film documentar din 2020, care a fost regizat de către Alexander Nanau. În centru atenției sunt niște jurnaliști, care investighează corupția din sistemul de sănătate românesc, după marea tragedie de la clubul Colectiv, unde au murit 64 de oameni.

Filmul a fost lansat în România pe 28 februarie 2020, iar în alte tări, precum Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, pe 20 noiembrie 2020.

Proteste în SUA. Imagini incredibile cu starea de asediu cauzată de susținătorii lui Trump, când iau cu asalt Congresul ... Lui Donald Trump i s-a interzis accesul pe Facebook si Instagram. Ce a făcut președintele SUA pe rețelele de socializare...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri