Antena Căutare

De ce nu a vrut Barack Obama să se însoare. Cum l-a convins Michelle până la urmă să facă marele pas

Michelle și Barack Obama se numără printre cuplurile demne de luat în seamă atunci când te gândești la căsnicii care au parte parte de provocări, dar care au rămas împreună.

De ce nu a vrut Barack Obama să se însoare Galerie
Michelle și Barack Obama se numără printre cuplurile demne de luat în seamă atunci când te gândești la căsnicii care au parte parte de provocări, dar care au rămas împreună. | Profimedia Images

Chiar dacă de-a lungul timpului au apărut o mulțime de zvonuri legate de divorțul dintre cei doi, mai ales după ce Michelle și-a lansat autobiografia, cei doi sunt încă împreună.

Povestea de dragoste dintre cei doi a fost deja subiect de film, Southside with You, un film care a fost lansat în anul 2016 și are ca subiect prima întâlnire a cuplului.

Și în cartea "Povestea mea", dar și în podcasturile pe care le face, Michelle a dezvăluit că au fost momente când relația lor nu mai funcționa deloc: "Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră. Dar avem o relație foarte puternică. Și dacă renunțam la el, dacă m-aș fi îndepărtat de el, în acele vremuri grele, atunci aș fi ratat și toată frumusețea care era acolo."

Citește și: Nicolae Feraru, artistul premiat de Barack Obama, super interpretare live la Neatza cu Răzvan și Dani

Fosta primă doamnă a Statelor Unite spune că oamenii trebuie să depună toate eforturi pentru a-și găsi perechea. Michelle a mai spus de-a lungul timpului că ea și Barack au trecut testul suprem atunci când el a condus Statele Unite ale Americii, dar a menționat și că Barack nu a fost foarte convins că vrea să o ia de soție.

De ce nu a vrut Barack Obama să se însoare

Michelle și Barack Obama se numără printre cuplurile demne de luat în seamă atunci când te gândești la căsnicii care au parte parte de provocări, dar care au rămas împreună.

Antena 1

Barack Obama nu credea în căsătorie

Pentru că aveau drumuri diferite în ceea ce privește cariera, cei doi au ajuns să se distanțeze destul de mult de-a lungul relației lor. Lucrurile au devenit și mai complicate atunci când Barack spunea despre căsătorie că este o instituție fără sens. Mai mult decât atât, Michelle a spus că Barack nu credea deloc în căsătorie din cauza faptului că văzuse deja în familie că astfel de relații nu au funcționat. A avut parte de un divorț dureros din partea părinților.

Pentru că mereu a fost alături de el și a făcut tot ce îi stă în putință ca să-l înțeleagă, Michelle le sfătuiește pe toate femeile să nu îi grăbească pe partenerii lor în ceea ce privește căsătoria pentru că nu vor face acest pas dacă nu se simt pregătiți.

Citește și: Mezina familiei Obama, surprinsă în timp ce cânta o melodie obscenă. Imaginile virale cu Sasha

Cum arată și ce meserie are Codruța, soția lui Dan Negru. Cei doi au o familie frumoasă împreună... Imagine înduioșătoare publicată de Karmen alături de fiica ei. Cât de frumoasă și mare s-a facut Rossa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x