Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cum s-au cunoscut Viorica și Ionița din Clejani! " Era cuplat cu sora mamei mele, cu mătușa mea"

Viorica și Ioniță din Clejani formează un cuplu de aproape treizeci de ani. Cei doi artiști au povestit într-o emisiune TV cum a început povestea lor de dragoste.

Ioniță si Viorica din Clejani au povestit într-o emisiune TV cum s-au cunoscut ei, în urmă cu foate multi ani, pe când erau doar doi adolescenți.

Margherita, dezvăluiri uluitoare! Primul interviu de după accident: "Sunt fermecați de personalitatea mea, de atitudinea mea, de frumusețea mea, Poate ajung precum Angelina Jolie"

Viorica avea doar paisprezece ani, iar Ioniță abia împlinise vârsta majoratului.

"Avea 14 ani, era o fetiță mică… și vine la mine și-mi spune, Nea Ioniță, îmi dai felia ta de tort? Cum să nu, păpușă…", povestea Ioniță.

Viorica a povestit că la vremea respectivă, Ioniță era îndrăgostit de matușa Vioricăi, de sora mamei sale, iar adolescenta Viorica era fascinată de acordeonul tânârului Ioniță.

"Pe vremea aia Ioniță era cuplat cu sora mamei mele, mai exact cu mătușa mea. Eu aveam 14 ani, el 18. Îmi aduc aminte că pe vremea aia avea un acordeon superb, puțini aveau așa ceva. El cânta și cafe-concert…."

Margherita, schimbare radicală de atitudine! Fata Clejanilor, declarații surprinzătoare: "Sunt recunoscătoare mamei mele pentru că mi-a dat viață și pentru că sunt în corpul acesta atât de frumos și de perfect!

Viorica și Ioniță din Clejani se iubesc din adolescență

Abia după vreo doi ani, cei doi s-au reîntâlnit, iar de data aceasta Viorica era deja o tânăra adolescentă care a atras imediat privirea viitorului ei soț, care a povestit cum a fost reîntâlnirea lor după doi ani de la momentul când s-au văzut pentru prima dată.

"Peste doi ani cântam la o nuntă și văd o blondă frumoasă, suplă și cu niște buze roșii că vine la mine și mă întreabă, ce faci nea Ioniță? Eu habar n-aveam cine e! Îmi spune: păi nu mă cunoști?Sunt nepoata lui …. Aaaaa, atunci mi-am dat seama cine ea. Și am luat-o puțin după cort…"

Margherita de la Clejani, scandal monstru cu paparazzi! Fata Clejanilor, comportament violent și înjurături ca la ușa cortului! |Video

Tot atunci, se pare că s-au înfiripat sentimentele între cei doi, iar în acea zi a fost și primul lor sărut.

"Și m-a dus în spatele cortului și m-a pupat, nene, într-un fel…., și-a amintit Viorica, iar Ioniță a completat-o pe sotia lui: Am pupat-o o dată și bine!"

Problemele recente ale Clejanilor, în care a fost implicată fiica lor Margherita a afectat întreaga familie. Dezinvoltura cu care Viorica vorbea cu jurnaliștii altădată s-a transformat în dușmănie și revoltă. Imaginile în care stropește reporterii cu apă, injuriile și cuvintele triviale au făcut vâlvă pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Viorica și Ionița din Clejani! " Era cuplat cu sora mamei mele, cu mătușa mea"

Rcent, Viorica a postat pe contul său de socializare un mesaj în care anunta că nu vor mai da declarații cu privire la problemele în care este implicată Margherita.

Am decis ca, pentru o perioadă, să nu mai dăm declaratii in spatiul public. Avem incredere in institutiile statului roman si suntem pe deplin convinsi că iși vor indeplini atributiile cu profesionalism, conform competentelor si legislatiei in vigoare. Multumim presei care a demonstrat respect față de deontologia profesională si ne-a fost alaturi, permitandu-ne si nouă să ne spunem punctul de vedere. Să auzim de bine ! Vă rugăm să respectati decizia noastră si dreptul la viata intimă al fiecarei persoane!, scria Viorica, pe Facebook.

Recomandari