Căutare Live

Elon Musk l-a întrecut pe Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om din lume. Ce avere fantastică are

Oficial, Jeff Bezos, fondatorul Amazon, nu mai e cel mai bogat om din lume. Titlul i-a revenit lui Elon Musk, fondatorul Tesla, ce a reușit să strângă o avere fantastică.

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere fantastică

Getty Images

Musk deține majoritatea acțiunilor din compania SpaceX, însă aceasta e privată, așa că nu înregistrează fluctuații în valoare precum Tesla, o companie publică.

Miliardarul deține 170 de milioane de acțiuni Tesla, cărora le-a crescut valoarea cu 106 miliarde de dolari în 2020, o dată cu o creștere fantastică de 743%.

Datorită acestor acțiuni, Musk l-a devansat pe Bill Gates pentru locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume în luna noiembrie, însă acum a reușit să îl întreacă și pe Jeff Bezos.

Ce avere are cel mai bogat om din lume, Elon Musk

Potrivit CNN, o creștere a cotei acțiunilor Tesla la mijlocul acestei săptămâni i-a crescut averea lui Musk cu 10 miliarde de dolari, ceea ce înseamnă că acum are o avere estimată la 191 de miliarde de dolari.

Citește și: Jeff Bezos a cumpărat o proprietate în Beverly Hills pentru suma record de 165 de milioane de dolari

Și valoarea acțiunilor lui Bezos au crescut în această săptămână, însă cu ”doar” 3 miliarde de dolari, ceea ce înseamnă că acum are o avere de 187 de miliarde.

Cum a reacționat Elon Musk la vestea că a devenit cel mai bogat om din lume

Elon Musk, un utilizator înrăit al rețelei de socializare Twitter, a reacționat într-un mod caracteristic la vestea că a devenit cel mai bogat om din lume.

Citește și: Gest extraordinar după divorț. Câți bani a donat fosta soție a celui mai bogat bărbat din lume după ce a fost înșelată

La un mesaj pe Twitter scris de contul Deținătorilor Tesla din Silicon Valley despre succesul lui Musk, miliardarul a scris: ”ce bizar”, urmat de ”ei, înapoi la muncă”.

Elon Musk a atras atenția și asupra unor mesaje Twitter publicate de el în octombrie 2018, în care discuta despre ce planuri are cu averea sa imensă.

”Ar trebui să întrebi de ce vreau bani,” a scris el atunci. ”Nu e motivul pe care ți-l imaginezi. Foarte puțin timp pentru relaxare. Nu am case de vacanță sau iahturi sau chesti de genul.”

”Jumătate din banii mei sunt destinați soluționării problemelor de pe Terra și jumătate pentru a construi un oraș pe Marte, pentru a asigura continuarea vieții (tuturor speciilor) în cazul în care Terra va fi lovită de un meteorit cum au pățit dinozaurii sau are loc Al Treilea Război Mondial și ne distrugem.”

Citește și: Ei sunt copiii bogați de pe Instagram. La numai 7 ani, o fetiță câștigă 70 000 de lei dintr-o singură postare

Pe locul 3 în topul celor mai bogați oameni din lume, după Elon Musk și Jeff Bezos, se află acum Bill Gates, ce are o avere de 132 de miliarde.

Ce culoare are aura ta. Care sunt metodele prin care poți afla... Bryan Ray și-a făcut zeci de operații estetice pentru a semăna cu Britney Spears. Cum arăta bărbatul înainte de toate sc...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x