Cum se machiază și se aranjează iubita lui Gianluca Vacchi ca să arate bine în brațele milionarului. Trucurile lui Sharon

Sharon Fonseca, iubita milionarului Gianluca Vacchi, a arătat doamenlor și domnișoarelor cum se machiază și cum se aranjează pentru a arăta perfect în brațele partenerului său. Care sunt secretele tinerei de 26 de ani.

Sharon Fonseca și Gianluca Vacchi

Getty și Profimedia

Sharon Fonseca este fără doar și poate o femeie norocoasă. Aceasta a fost înzestrată cu o frumusețe răpiroare și cu un trup perfect, iar pe deasupra are și o viață împlinită din multe puncte de vedere. Tânăra este într-o relație cu Gianluca Vacchi, alături de care are și o fetiță minunată.

Sharon și-a început cariera ca jurnalistă, dar frumusețea ei nu a putut trece neobservată, astfel, ea a ajuns model și a cochetat chiar și cu actoria. La scurt timp, tânăra l-a fermecat pe milionarul italian, care și-a dorit cu orice preț să fie alături de ea.

Cum se machiază și se aranjează Sharon Fonsecam iubita lui Gianluca Vacchi

Sharon a făcut un videoclip pe Instagram în care arată tuturor cum reușete să aibă un aspect fizic de invidiat. Aceasta folosește prima dată ulei special pentru față, vitamina E pentru buze, un ser special pentru ochi, brow soap pentru a-și fixa sprâncenele, după care își conturează sprâncenele cu un creion. Sharon aplică fond de ten pe toată față, anticearcăn și pudră acolo unde a aplicat anticearcănul pentru fixare.

Pe pleoapele superioare folosește un fard lichid ușor de întins și își definitivează lookul aplicând mascara, contur, blush, iluminator, bronzer și pentru buze voluminase un gloss. Aceasta a primit numeroase aprecieri, iar postarea sa a strâns 760.000 de vizualizări.

Cine este Gianluca Vacchi bărbatul cu 27 de ani mai mare decât Sharon Fonseca

Gianluca Vacchi este extrem de cunoscut in Italia si nu numai. Nu este actor sau un showman, ci un om de afaceri extrem de bogat, un mostenitor al unui imperiu mondial al unei multinationale de ambalaje, iar averea lui se învârte în jurul unui cifre cu șase zerouri.

De asemena, milionarul italian este cunoscut pentru petrecerile de pomină pe care le organiza în cele mai exclusiviste locații, iar femeile roiau în jurul lui.Vacchi a ajuns în centrul atenției datorită stilului său de viață petrecăreț și extravagant, dar și felului în care arată. Pare că timpul a stat în loc pentru milionar, care la o vârstă destul de înaintată are un trup sculptat și un chip aproape natins de riduri.

Acesta trăiește în prezent o poveste de iubire fantastică alături de iubita sa. Sharon Fonseca, în vârstă de 26 de ani, i-a făcut cea mai mare bucurie afaceristului după i-a adus pe lume o fetiță.

La scurt timp după nașterea copilului lor, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au oferit un interviu pentru revista Hola, pe coperta cărora au și apărut. Proaspătul tătic povestea că fiica lor s-a născut cu o mică problemă de sănătate: avea gură de lup. Conform experților, un bebeluș se poate naște cu acest defect facial dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri