Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Un colţ de rai! Cum şi-a decorat grădina Andreea Bălan. Este de-a dreptul magică!

A stat doar cu chirie şi întotdeauna a visat la un cămin doar al ei. Cu mânuţele ei şi-a redecorat casa exact aşa cum şi-a dorit.

Adreea Bălan

Facebook/ Adreea Bălan

Cu toate că din cauza pandemiei artista nu mai poate să suțină concerte, aceasta a găsit noi activități care o țin ocupată.

Astfel, Andreea Bălan a ales să se ocupe de frumoasa grădină pe care o are și să petreacă timp cu cele două fetițe ale sale și cu mama sa. Pe lângă asta, artista filmează pentru canalul său de YouTube.

S-a aflat! Câți bani face Andreea Bălan din YouTube. Câștigă Dorian Popa mai mult ca ea? „Dacă nu vă place, nu mă urmăriți!”

Andreea Bălan a pus ținutele spectaculoase în cui și-a apucat de redecorat.

"Hei, iepurașilor! M-am gândit să redecorez și după cum vedeți îmi place culoare mov, purple de la "Purple rain" a lui Prince și am făcut totul purple", a spus Andreea într-un video postat pe rețelele de socializare.

@andreeabalanofficial

Purple Garden 🤪

♬ original sound - andreeabalanofficial

Andreea Bălan-carieră

A cunoscut celebritatea în anii 1998-2001, când a activat în trupă Andre, alături de Andreea Antonescu. În această perioadă, trupa a lansat șase albume și a fost una din cele mai apreciate formații dance din acea perioadă.

În anul 2002, a început cariera solo. De-a lungul carierei, a lansat cinci albume și a colaborat cu artiști precum Alina Sorescu, Connect-R, Keo și Puya.

Andreea Bălan, izolată acasă de 25 de zile! Cum își distrează artista fetele

În anul 2019, trupa Andre s-a reunit în aceeași formulă.

Andreea Bălan - familie și copii

Cântăreața a fost căsătorită cu actorul George Burcea și împreună au doi copii: Ella Maya și Clara Maria.

Tatăl ei, Săndel Bălan, este cel care, alături de tatăl Andreei Antonescu, a pus bazele trupei Andre.

Andreea Bălan, "atacată" în mediul online de fostul soț. Ce i-a reproșat George Burcea și cum s-a apărat artista

Andreea Bălan nu are o relație foarte bună cu tatăl său, însă în ceea ce o privește pe mamă, lucrurile stau la poli opuși.Solista are parte de tot sprijinul celei care i-a dat viață, mai ales în ceea ce privește creșterea celor două fetițe ale sale, Ella și Clara, motiv pentru care, doamna Valeria Bălan are parte de toată recunoștința.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro