Antena Căutare

Andreea Bălan, izolată acasă de 25 de zile! Cum își distrează artista fetele

Andreea Bălan a dezvăluit, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, cum își petrece timpul la izolare, alături de fetele sale, Ella și Clara!

Artista a discutat cu Dani Oțil și astfel am aflat că stă închisă în casă de 25 de zile, în contextul epidemiei de coronavirus din România.

citește și: Loredana de la Next Star, exercițiu incredibil de yoga în direct! „Ești foarte flexibilă”

În prezent, Andreea Bălan este acasă cu mama și cu cele două fiice ale sale, iar uneori mai recurge și la ajutorul bonei.

Andreea Bălan, izolată acasă de 25 de zile! Cum își distrează artista fetele

Andreea Bălan, izolată acasă de 25 de zile! Cum își distrează artista fetele

Andreea Bălan alături de una dintre fiicele sale

Nu e o sarcină simplă să ai grijă de doi copii de vârstă mică, dar cu ceva ajutor și multă imaginație, zilele devin mai frumoase chiar și când stai în casă!

citește și: Cât de mult putem să ne îndepărtăm de locuinţă fără să fim amendaţi? Putem face sport afară? Explicațiile unui avocat – VIDEO

Artista a amenajat un spațiu de joacă în curte și și-a umplut casa cu jucării, pentru a le distra din plin pe cele două fete ale sale, Ella și Clara!

Urmărește clipul vidoe de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli cum se distrează Andreea Bălan acasă!

Loredana, așa cum nu ai mai văzut-o! De ce are o bară în sufragerie și cât de pricepută e la gătit... Gașca Zurli are un nou joc pentru copii, la Neatza cu Răzvan și Dani! Cum se pot distra cei mici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x