Andreea Bălan, "atacată" în mediul online de fostul soț. Ce i-a reproșat George Burcea și cum s-a apărat artista

Andreea Bălan a fost atacată prin intermediul mediului online de fostul ei soț. Reproșul lui Burcea a pornit de la faptul că Andreea faptul că a fost blocat pe contul de Instagram al fetei lor celei mari. El o acuza pe artistă de acest lucru.

Andreea Bălan, atacată online de fostul soț

“Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu?”, asta scria George Burcea. Burcea spunea că interesele fostei soții ar fi mai mari.

Andreea Bălan a venit rapid cu o justificare. În noaptea de Paște, artista i-a răspuns, tot prin intermediul mediului online, fostului soț, care a atacat-o.

“Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”

Marele regret al artistei: "Fetele noastre nu o vor vedea pe mami care se iubește cu tati. Nu vor avea reperul de familie. Mă doare"

Reacția actorului a continuat pe Instagram Stories, unde spunea în mod ironic „să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV… care-și dau duhul pentru familie… care jură că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte :)) Paște fericit”.

Andreea a explicat din ce cauză a recurs la gestul a a-l bloca pe Burcea, pentru ca acesta să nu mai aibă acces la postările de pe contul Ellei, fiica lor cea mare.

„Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”, a scris Andreea.

Regretul artistei, după despărțire

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a avut un regret enorm, legat de fetele lor. Ea s-a destăinuit atunci, invitată fiind la Xtra Night Show.

Informaţii de ultimă oră despre despărţirea dintre Andreea Bălan şi George Burcea

"Copilul nu mai are repere, atunci când părinții se despart, povestește Andreea. Regretul ei vizavi de această despărțire este legată de fetele ei, care nu vor avea reperul de familie, lucru ce o doare."

De asemenea, tot atunci Andreea a recunoscut faptul că l-a iubit enorm pe George Burcea și el ar fi fost bărbatul pe care și l-a dorit, pentru a fi tatăl copiilor ei.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole
Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri