Căutare Live

Cum arată și ce meserie are Codruța, soția lui Dan Negru. Cei doi au o familie frumoasă împreună

Cunoscutul prezentator de la Antena1, Dan Negru are o familie superbă, pe care o ține departe de lumina reflectoarelor. Dan Negru a decis să nu-și expună familia la evenimente mondene.

Cum arată soția lui Dan Negru

Codruța, soția lui Dan Negru, este medic dentist și s-a căsătorit cu prezentatorul de la Antena1 în anul 2006. În 2004 Codruța a absolvit studiile Facultații de Medicină Dentară de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila.

Prezentatorul TV are împreună cu medicul stomatolog Codruța Negru doi copii, pe Dara și pe Bogdan, cu vârste de 10, respectiv 8 ani.

Soția lui Dan Negru, la cabinetul dentar la care lucrează

Codruța Negru, soția lui Dan Negru

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru Viva.

Prezentatorul de la Antena1 spune că nu există o rețetă a căsniciilor, însă în familia lui are exemple de familii trainice.

Dan Negru: Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției

„Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a declarat Dan Negru.

Dan Negru s-a născut în 1971, la Tmișoara, și a absolvit „Facultatea de Drept și Facultatea de Jurnalsim. Printre cele mai cunpscute emisiuni pe care le-a prezentat Dan Negru se numără: „Next Star”, „Ghicește vârsta”, „Te pui cu blondele”, „Vrei să fii milionar”, „Plasa de stele”, sau „Ciao Darwin”.

De asemenea, Dan Negru este celebru pentru emisiunile speciale de Revelion pe care le realizează la Antena1.

Cât s-au schimbat! Cum arătau Mihai Morar și soția acestuia când și-au început relația: „Din seara când începeam o întot... De ce nu a vrut Barack Obama să se însoare. Cum l-a convins Michelle până la urmă să facă marele pas...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x