Dani Mocanu, condamnat la închisoare cu executare. Ce a postat pe internet după decizia magistraților

Dani Mocanu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că a incitat la ură împotriva femeilor. La scurt timp după ce magistrații au anunțat decizia, el a postat un mesaj pe Instagram.

Dani Mocanu a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că a incitat la ură împotriva femeilor

Instagram/ Dani Mocanu

Pe lângă condamnarea de șase luni cu executare, Dani Mocanu trebuie să achite o amentă de 15.000 de lei și să șteargă de pe Youtube videolipul ”Curwa” și toate clipurile conexe. Decizia nu este, însă, definitivă.

De ce este acuzat Dani Mocanu

Procurorii de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 susțin că Dani Mocanu a încărcat pe Youtube, în data de 27 aprilie 2019, un videoclip prin intermediul căruia a instigat la ură și discriminare împotriva femeilor.

Citește și: Cum a reacționat Loredana când Costi Ioniță i-a propus colaborarea cu 11 maneliști în piesa "Fericire": Asta înseamnă să fii divă

Până în luna noiembrie a aceluiași an, materialul adunase peste 18 milioane de vizualizări și i-a adus lui Dani Mocanu venituri de circa 34.000 de dolari, din drepturile de publicitate aferente videoclipului.

Condamnarea lui Dani Mocanu la închisoare nu este definitivă

Abia la începutul anului 2021, Dani Mocanu a fost trimis în judecată. Iată ce arată comunicatul autorităților:

„Condamnă pe inculpatul, M.D., la pedeapsa de 250 de zile amendă penală, pentru săvârşirea infracţiunii de incitare la ură sau discriminare (...), cuantumul unei zile amendă fiind de 60 lei, în total 15.000 de lei. Constată că infracţiunea pentru care inculpatul a fost condamnat prin prezenta a fost comisă în timpul termenului de supraveghere stabilit prin S.P. nr. x Judecătoriei Piteşti, astfel cum a fost modificată prin D.P. nr. x a Curţii de Apel Piteşti, revocă amânarea aplicării pedepsei de 6 luni închisoare (...), aplică inculpatului această pedeapsă şi dispune executarea ei. (...)

Citește și: Florin Salam are o nepoată extrem de frumoasă. Cum arată tânăra

Contopeşte pedeapsa amenzii aplicată prin prezenta cu pedeapsa de 6 luni închisoare (...), urmând ca inculpatul să execute pedeapsa închisorii de 6 luni, precum şi pedeapsa amenzii în întregime, în total o pedeapsă rezultantă de 6 luni închisoare şi amenda în cuantum de 15.000 lei (250 de zile amendă). În baza art. 88 alin. 3 C.pen, pedeapsa închisorii se va executa în stare de detenţie”, se arată în minuta deciziei emise de instanța din Pitești.

Ce a postat Dani Mocanu pe internet după decizia magistraților

Dani Mocanu a luat decizia să se retragă din muzică și să se dedice lui Dumnezeu. Acesta a spus în nenumărate rânduri acest lucru, iar după ce magistrații l-au condamnat la închisoare a reiterat acest lucru.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

El a urcat pe InstaStories un selfie realizat în mașină pe care a scris: ”Nu mă întorc în muzică. Planul lui Dumnezeu este mai mare decât al meu.”

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Florin Salam lui Snoop Dogg, după ce artistul internațional s-a filmat dansând pe maneaua lui

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri