Florin Salam are o nepoată extrem de frumoasă. Cum arată tânăra

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, însă foarte puțini știu cum arată nepoata sa.

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, însă foarte puțini știu cum arată nepoata sa

Instagram

Florin Salam se numără printre cei mai cunoscuți interpreți de manele. Acesta se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală și cu o familie superbă, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online cu soția și copii săi.

Deși se mândrește cu familia sa, cântărețul preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor. Toată lumea îi cunoaște cele 3 fiice și pe cei doi băieți ai săi, însă nimeni nu știe faptul că Florin Salam are o nepoată extrem de frumoasă, care este foarte activă pe rețelele sociale.

Citește și: Imaginea care a înduioșat inima fanilor. Cum arată Jacqueline Maria, fiica lui Florin Salam

Bianca Stoian este o adolescentă extrem de frumoasă, drept dovadă stau imaginile sale din mediu online cu care face furori. Un lucru este evident, nepoata lui Florin Salam este posesoarea unui trup perfect.

Cum arată nepoata lui Florin Salam

Frumoasa nepoată a artistului s-a transformat într-o adevărată domnișoară, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online. Se pare că Bia face spectacol pe contul oficial de Instagram, unde este foarte activă și are mai bine de 32 mii de urmăritori, care o apreciază pentru modul în care arată și stilul său vestimentar.

De curând, tânăra a întors toate privirile cu o fotografie de-a dreptul incendiară. Aceasta s-a îmbrăcat într-un top minuscul, care i-a scos în evidență atuurile fizice și i-a pus într-o lumină bună frumoasele trăsături ale feței. Un lucru este evident, Bianca Stoian se mândrește cu un corp perfect în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Florin Salam lui Snoop Dogg, după ce artistul internațional s-a filmat dansând pe maneaua lui

Mai mult decât atât, între fiica cântărețului și nepoata sa se observă o asemănare deosebită, semn că adolescenta primește sfaturi de la Betty în ceea ce privește stilul său vestimentar. Aceasta se bucură de un succes deosebit pe rețelele sociale, unde strânde foarte multe aprecieri și comentarii pozitive.

Prietenii virtuali nu se pot abține în ai comenta la imaginii. Aceștia îi mărturisesc cât este de frumoasă și o felicită pentru modul în care arată.

"La frumusețe semeni cu mama ta❤" sau "Ești foarte frumoasă, Bianca!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care o urmăresc pe superba adolescentă.

Prin ce dramă a trecut nepoata lui Florin Salam

La cei 16 ani, tânăra a trecut prin cele mai grele momente din viața sa atunci când i-a murit tatăl, Nelu Stoian. Aceasta și-a pierdut una dintre cele mai importante persoane mult prea devreme, iar durerea sa a fost una evidentă.

Fratele cântărețului a murit pe 25 septembrie 2020, iar vestea a surprins pe toată lumea. Tatăl Biancăi a fost infectat cu noul virus, însă suferea și de alte probleme de sănătate.

Ultimele știri