Căutare Live

Dani Oțil a făcut atac de panică și a chemat ambulanța! „I-am zis lui Răzvan că există șanse să mor”

Dani Oțil a oferit celor de la Antena Stars unul dintre cele mai sincere și surprinzătoare interviuri din viața sa! Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a vorbit deschis despre cel mai greu moment din viața sa!

Dani Oțil, dezvăluiri incredible despre viața lui

Dincolo de imaginea de „tip dur” cu care Dani Oțil ne-a obișnuit se află o persoană sensibilă, lucru ce a ieșit la iveală în cadrul unui interviu acordat celor de la Antena Stars.

DANI OȚIL A FĂCUT ATAC DE PANICĂ ȘI A CHEMAT AMBULANȚA

Am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată. Atunci mi-a căzut total cerul în cap și am izbucnit în plâns. Mi-am șters lacrimile și am vrut să merg spre Răzvan.

CITEȘTE ȘI: Iubita lui Dani Oțil, aproape goală pe internet! Cum s-a lăsat fotografiată Gabriela: „Când ceri...”

El locuia atunci cu soția lui, practic locuiam perete în perete și aveam curte comună. Când am ajuns pe terasă am realizat că ei doi se certau. Mi-am dat seama că nu ar trebui să intervin în cearta lor, să le stric cearta.

Am ajuns sfârșit pe terasă, ei doi cu un pahar de vin roșu în față. M-am așezat pe un scaun și le-am zis că nu vreau să le stric circul, dar sincer există, din toate simptomele, 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin”, a dezvăluit Dani Oțil, extrem de sincer.

CITEȘTE ȘI: Imagini fierbinți cu Dani Oțil și iubita sa, văzute de sute de mii de fani! „Sunteţi doi în carantină, să nu ieşiţi trei!”

Acesta a povestit că despărțirea despre care vorbește a fost atât de dureroasă, încât la auzul veștii a făcut un puternic atac de panică și a fost nevoit să cheme salvarea.

Ce alte detalii a mai dezvăluit Dani Oțil despre acest episod greu din viața sa? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri