Antena Căutare

Daniela Gyorfi, primele detalii despre moștenirea uriașă. Ce sumă a primit de pe urma mamei sale, la nouă ani de la deces

Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, Daniela Györfi a dezvăluit că a primit o moștenire serioasă la 9 ani de la moartea mamei sale.

Daniela Gyorfi, primele detalii despre moștenirea uriașă primită la 9 ani distanță de la moartea mamei ei.

Instagram & Capturi Youtube

Legătura dintre Daniela Gyorfi și mama ei a fost una incontestabilă și deși au trecut 9 ani de când aceasta s-a stins din viață, vedeta încă suferă. Mai mult, de curând, artista a aflat că a primit o moștenire deloc de neglijat de la regretata sa mamă.

Daniela Gyorfi a primit o moștenire de 100.000 de euro. Cum a aflat despre suma uriașă

Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, Daniela Györfi a dezvăluit că a primit o moștenire în valoare de 100.000 de euro de la mama sa. Cu toate că Anica Diță s-a stins din viață în urmă cu aproape 10 ani, fiica acesteia a aflat abia acum de existența sumei impresionante.

Ei bine, se pare că, de fapt, este vorba despre un teren pe care aceasta l-ar fi moștenit, a cărui valoare se ridică la 100.000 de mii de euro. Astfel, cântăreața intră în posesia banilor după vânzarea acestuia.

Invitată în platoul emisiunii, aceasta a oferit mai multe detalii. Potrivit Danielei, mama ei primise, primit la rândul său de la bunicii din partea mamei. Cu toate acestea, în perioada comunismului, familia Danielei Gyorfi a pierdut dreptul de proprietate asupra terenului.

„Este vorba despre un teren care a aparţinut bunicilor mamei mele, şi mama mea a depus acte şi tot ce a trebuit ca să primească despăgubire, pentru că pe terenul acela s-a construit. Când a murit mama nici nu ştiam, nici nu eram la curent cu toate acestea”, a dezvăluit cântăreața.

„Nu este un teren pe care îl aveam eu. Este o retrocedare pentru care mama mea s-a judecat. Bunicii din partea mamei, erau gospodari și aveau un teren. Le-a luat casa pe timpul lui Ceaușescu și a rămas pământul asta. Am fost la o firmă specializată în retrocedare că trebuie acte...De când era Viorel Lis primar...”, a mai adăugat aceasta.

În plus, Daniela a mărturisit că a fost vorba de un proces destul de lung, ce s-a întins pe cinci ani și abia de curând, a fost luată o decizie în favoarea sa. Astfel, ea va primi banii în tranșe.

„Iau în tranșe banii...Dacă trebuie să dai ceva la stat, e altfel...Problema este că dacă ai tu de luat ceva de la stat, trebuie să aștepți. Mă întreba cineva cum fac dacă primesc bani. Eu mă bucur oricât ar fi”, a mai spus artista.

„Ei se iau după nişte criterii şi mi-au calculat o sumă și mi-au spus avocaţii că nu e corect. Au recalculat, nu am primit banii pe casă, terenul avea şi o casă, dar una peste alta mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să iau şi atât şi e ok.

Orice ban pe care îl primeşti, chiar dacă e meritul tău e binevenit, nu cred că e cineva care spune că nu vrea 100 şi ceva de mii de euro. Sunt ok, m-aş fi bucurat dacă trăia mama şi vedea că, după atâţia ani, am reuşit să luăm ce era al ei, al nostru”, a mai detaliat aceasta.

Loredana arată impecabil la cei 52 de ani. Cum a fost surprinsă, în ultima apariție, cea pentru care timpul pare că stă ... Ce obișnuiește să facă Gina Pistol cu fiica ei, Josephine, în fiecare dimineață: „Înseamnă foarte mult pentru noi”...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x