Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

UPDATE | Daniela Oloș, fostă concurentă la iUmor, a anunțat că este bine! Cine e femeia care acum se află în comă! De unde a pornit confuzia

Daniela Oloș, fostă concurentă din actualul sezon de iUmor, a confirmat că nu ea este cea despre care s-a scris că se află în comă. Confuzia a pornit de la faptul că persoana care a fost lovită de tren are același nume ca al Danielei și este originară tot din Buzău.

Daniela Oloș, la emisiunea iUmor

UPDATE 15:30 | Conform ultimelor informații, se pare că femeia care se află în comă la Spitalul Jdețean Ploiești se numește, într-adevăr, Daniela Oloș, dar nu este fosta concurentă de la iUmor.

Femeia are același nume cu al actriței și de aici a pornit întreaga confuzie, care a panicat lumea showbizului bucureștean.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Daniela Oloș (39 de ani), o tânără cunoscută în lumea showbiz-ului după mai multe apariții la tv și o relație controversată cu fostul fotbalist Andrei Cristea, se zbate între viață și moarte, după un accident șocant.

Daniela, fostă concurentă în acest sezon de iUmor, a fost găsită pe șinele de tren, în apropiere de comuna prahoveană Tomșani. Femeia a fost dusă de urgență la spital, acolo unde se află în comă, iar medicii îi oferă șanse minime de supraviețuire, după cum scrie Adevărul.

Poliția a demarat o anchetă, iar ce se știe până acum este faptul că Daniela Oloș a plecat din București, cu trenul, spre Ploiești, în seara zilei de marți, 10 decembrie, și ar fi luat, mai apoi, trenul spre Mizil.

Nu se știe până acum dacă femeia în vârstă de 39 de ani a căzut accidental din tren, dacă a vrut să sară din tren pentru că greșise destinația sau dacă a fost împinsă de o altă persoană.

DANIELA OLOȘ, LA IUMOR. CUM A REACȚIONAT MIHAI BENDEAC

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro