Căutare Live

De ce a fost nevoită Roxana Vancea să renunțe la sport, la scurt timp de la nașterea fiului său: „E din ce în ce mai bine”

Roxana Vancea le-a povestiti prietenilor virtuali de ce a fost nevoită să renunțe la sport după nașterea fiului său. Vedeta arată de-a dreptul senzațional, iar faptul că nu mai merge în sala de fitness a surprins pe toată lumea.

Roxana Vancea le-a povestiti prietenilor virtuali de ce a fost nevoită să renunțe la sport după nașterea fiului său.

Antena 1/ Instagram

Roxana Vancea a născut pe 17 noiembrie 2021, iar de atunci radiază de fericire, chiar dacă viața de mamă nu este atât de ușoară. Vedeta acordă cel mai mult timp familiei sale în această perioadă, dar nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei.

La aproape trei luni de când și-a adus pe lume băiețelul, fosta asistentă TV face furori cu aspectul fizic. Oamenii din mediul online nu au putut să treacă cu vedere peste faptul că Roxana Vancea arată de-a dreptul senzațional. Mai mult decât atât, aceștia au fost curioși să afle cum a scăpat de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Citește și: Câte kilograme are Roxana Vancea, la scurt timp după ce a devenit mamă. Vedeta a revenit rapid la formele inițiale

Pentru că îi place să comunice cu urmăritorii de pe Instagram, vedeta face des „ședințe” de întrebări pentru a răspunde la toate curiozitățile. Cele mai multe întrebări au fost despre modul în care își crește micuțul, dar și despre cum a reușit să săbească atât de mult într-un timp foarte scurt.

De ce nu mai poate faca Roxana Vancea sport

Roxana Vancea a explicat prin intermediul unui InsaStory că și-a menținut aspectul fizic pentru că s-a apucat de sport la 10 zile după ce și-a adus pe lume fiul. De asemenea, vedeta a mai mărturisit că a renunțat la a mai merge în sala de fitness pentru că a întâmpinat câteva probleme cu micuțului ei.

Băiețelul a început să facă colici, iar mama lui l-a supravegheat neîntrerupt. Oboseala și-a spus cuvântului în perioada aceasta, motiv pentru care Roxana Vancea a decis să nu mai facă sport până nu își revine fiul său.

Citește și: Vedete din România care au devenit mame în anul 2021. Pentru ele viața s-a schimbat complet

„Am făcut sport după 10 zile de la naștere, apoi a făcut bebe colici și nu m-am mai odihnit suficient ca să mai pot face și sport, dar e din ce în ce ai bine și o să mă apuc cât de curând.”, a scris fosta asistentă TV pe Instagram.

Deși a renunțat să mai facă sport în ultima perioadă, Roxana Vancea surprinde în continuare cu silueta de invidiat, picioarele subțiri și bustul generos.

Ce mesaj a transmis Roxana Vancea la scurt timp după ce a născut

Roxana Vancea și Dragoș Paiu formează de foarte mult timp un cuplu, iar cea mai arzătoare dorință a lor a fost să aibă un copil, lucru care s-a și întâmplat. Fosta asistentă TV a anunțat că este însărcinată în primăvara anului 2021, iar pe 17 noiembrie 2021 și-a făcut soțul cel mai fericit, aduncând pe lume băiețelul lor.

La scurt timp de la nașterea micuțului, vedeta a ținut să transmită un mesaj pentru a asigura pe toată lumea că ea, dar și copilul se simt minunat.

„Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Că bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a povestit ea atunci, conform click.ro.

De ce au mers Loredana și Nick Casciaro în Italia. Motivul pentru care artista a ajuns în țara câștigătorului său de la ... Regina Letizia a fost fotografiată recent în Madrid. Ținuta ei ascunde un secret bine păstrat...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x