Căutare Live

De ce a refuzat Maria Constantin să cânte în străinătate. Ce i s-a propus acolo a făcut-o să refuze vehement

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară. Vedeta are parte de foarte multe concerte în afara țării. Cântăreața a mărturisit la Xtra Night Show că a refuzat să cânte la Las Vegas. Care a fost motivul.

Maria Constantin este o cântăreață recunoscută și peste hotare datorită talentului ei muzical și mii de români din străinătate o caută pentru concerte și petreceri

Instagram/Maria Constantin

Maria Constantin este o cântăreață recunoscută și peste hotare datorită talentului ei muzical și mii de români din străinătate o caută pentru concerte și petreceri, dar iată că artista de curând a refuzat să onoreze o invitație după ce propunerea nu i-a convenit.

De ce a refuzat Maria Constantin să cânte în Las Vegas. Ce propunere i s-a făcut

Maria Constantin a vorbit la Xtra Night Show, emisiunea de la Antena Stars, despre motivul pentru care a dat Las Vegasul pe nunțile din România.

“Ideea este că trebuia să merg acolo să cânt ( n.r. Las Vegas) numai că oferta lor a fost destul de mică, iar atunci am zis că nu are sens. Nu era varianta care să ma satisfacă financiar că până la urma asta voiam. Să cânți seară de seară pentru 50 de dolari adică era o sumă destul de mică. Eu aici în țară cânt pe 1.500 de euro programul. Era foarte puțin ca sumă și n-am vrut să merg la Las Vegas”, a declarat Maria Constantin, la Xtra Night Show.

Se pare că ofertele sunt mult mai bune în România, iar artista nu se pretează la sume minore deloc și își valorifică munca de artist, mai ales că sectorul muzical a fost foarte afectat din cauza pandemiei.

Citește și: Maria Constantin se gândește la nunta cu noul iubit, Robert Stoica. Cum arată bărbatul cu care ar mai face un copil

Ce studii are Maria Constantin

Recent, Maria Constantin a încheiat încă o etapă foarte importantă din viața ei. Artista a absolvit Universitatea Națională de Muzică din București și a împărtășit această veste superbă cu prietenii virtuali.

Cântăreața a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine în robă și cu diploma în mână. Se pare că superba blondină și-a dorti să își aprofundeze studiile în muzică și a dat la o facultate care a ajutat-o să facă acest lucru.

Pasiunea sa pentru muzică este una extrem de puternică, iar drept dovadă stau melodiile sale și ambiția de a se autodepăși: "4 ani frumoși unde am avut parte de cei mai buni îndrumători și mi-am urmat visul! Urmează master-ul", a scris Maria Constantin.

Prin ce dramă a trecut Maria Constantin

Maria Constantin este una din cele mai apreciate și îndrăgite artiste de muzică populară. Deși a cucerit publicul cu zâmbetul său și energia, cântăreața a suferit o dramă peste care nu poate să treacă.

Acesta și-a luat inima în dinți și a vorbit fără perdea despre momentul dureros care încă o marchiază. Artista a oferit informații neașteptate despre cea mai dificilă perioadă din viața sa, spunându-și drama neștiută de nimeni.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Maria Constantin a vorbit despre tatăl său, care a murit pe 1 decembrie 2015 în urma unui infarct, la doar 59 de ani. Cântăreața și-a amintit de începutul carierei sale în industria muzicală, dar și despre clipele petrecute alături de cel mai important bărbat din viața ei.

Vedeta a vorbit cu durere în suflet și cu lacrimi în ochi despre faptul că regretă că nu a reușit să petreacă mai mult timp cu tatăl ei.

Macauley Culkin s-a logodit cu iubita sa, Brenda Song. Starul din "Singur acasă" are planuri de însurătoare... Cât de bine arată Iuliana Pepene în costum de fitness. Cum s-a fotografiat prezentatoarea de la Observator în sala de sp...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x