Margherita de la Clejani șochează iar! Cum a fost surprinsă pe stradă, la ore târzii din noapte: „A ieșit la plimbare”

Margherita de la Clejani șochează din nou, la scurt timp după ce a fost prinsă că a consumat substanțe psihoactive și apoi s-a urcat la volan, provocând un accident.

Margherita de la Clejani, o nouă fotografie în care ține în mână o armă

Recent, Margherita de la Clejani a devenit protagonista unui scandal mediatic după ce a făcut accident de mașină și polițiștii au descoperit faptul că vedeta se afla sub influența substanțelor psihoactive.

MARGHERITA DE LA CLEJANI, FILMATĂ ÎNTR-O IPOSTAZĂ NEAȘTEPTATĂ

Fanii vedetei așteaptă acum să afle dacă vedeta a consumat într-adevăr droguri sau doar pastile cu efect analgezic, așa cum a declarat. Situația a devenit și mai complicată după ce s-a aflat că prietenul său cu care era la momentul respectiv, Theo, este acuzat de consum de droguri și chiar are interzis în farmaciile din București.

citește și: Cum o cheamă pe Margherita de la Clejani, de fapt! Numele din buletin i-a uimit pe fani

Marcle’ a iesit la plimbare!👽

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Testele de la INML vor reprezenta o probă extrem de concludentă și rămâne de văzut ce se va dechide în cazul Margheritei de la Clejani.

citește și: Margherita de la Clejani, cu o armă în mașină! Reacțiile bizare ale brunetei, semnale de alertă pentru fani. Ce a făcut artista

Între timp însă, focoasa brunetă își ține fanii în priză cu tot felul de clipuri video, fotografii și dezvăluiri incredibile din viața ei privată. Recent, Margherita de la Clejani și-a făcut un tatuaj cu mesaj secret, la scurt timp după producerea accidentului și chiar a postat o nouă imagine cu o armă în mână.

Vedeta nu s-a oprit aici și s-a filmat fie lângă un elicopter, fie dansând în ipostaze incendiare. În cel mai recent clip al său postat pe Instagram, Margherita de la Clejani a fost filmată când se plimbă cu trotineta pe străzile Bucureștiului, pe la orele dimineții, când soarele încă nu răsărise.

Așa cum era de așteptat, imaginile au surprins fanii și au adunat imediat mai bine de 16.000 de reacții!

Ultimele știri